Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Nu Är Det Dags!!!

Kategori: Allmänt

Jag behöver en UPPFRÄSCHNING!!! Nu ska jag ha ett eget litet mysigt hemmaspa! Hårinpsckning i mitt torr hår, raka benen (!!!), peeling, brun utan sol, body lotion...and I'm READY!!!

Saknar min syster! Saknar Jennifer! Längtar till Boise! Längtar till London! Men snart baby, PARTY! hahah

PUSS PÅ ER!

Mitt eget lilla hemmaspa, dock spegelvänt...hehe


It's goina b crazzzzy!!!

MISS YOU! <3

SHOPPING!

Kategori: Allmänt

Nu rullar jag ner mot cityhålan i Jönköping. Ska på jakt efter en morsdag present. GLÖM INTE MORSDAG PÅ SÖNDAG!!! Har beslutsångest vad jag ska ha på mej, hur jag ska ha håret...typ allt. Har haft håret i fläta, utsläppt, sidbena, mittbena...minst sagt allt (förutom lockigt hmm..). Det hela slutade alla fall med en TRÅKIG hästsvans hehe men gaaanska gullig är den ändå. Ne nu börjar jag babbla. HEJDÅ!


AAh!!! Mina bling-bling jeans, I LOVE YOU!

Fabulous Life of Sweden

Kategori: Allmänt

Var ute och svingade golf med mammsen idag, alltid lika mysigt. Tänker på syster som har haft tenta idag, som hon lagt ner hela sitt liv på. Snart kommer jag och min prutt och partar till ditt liv lite hehehe

Imorgon ska jag hjälpa mormor shoppa på Maxi wohoo! Ska shoppa lite viktiga grejer och därefter ska jag mammsen och mormor fika på ngt mysigt ställe. Klockan 17:30 ska jag på premiären med mamma på Sex and the City 2!!! Fick precis ett samtal av Boel, ska ut och ta några goda drinkar efter filmen. Alltså imorgon: shopping+bio+party= Perfekt Fredag kväll!!!

Godnatt och PUSS!!!

Endast detta fyller min hjärna

Kategori: Allmänt

Jus Chillin!!!

Kategori: Allmänt

Händer inte så jätte mycket de här dagarna förutom att jag umgås med min familj och vänner. Så med andra ord händer väl ganska så mycket?! hahaha Vart inbjuden till ett glassig mingel inför Spring Inspiration i helgen och därefter utgång på Centrum bar. Har saknat dansgolven väldigt mycket! Ska se om man drar ut på en tur nästa helg också, fick inte dansa av mig tillräckligt! Var lite för mycket folk, för trångt och därmed svettigt. Men tack för en mycket trevlig kväll! Idag vandrade jag lite ute på golfbanan med mammsen, kul att svinga igen! Har ju gått veckor :O Just nu ligger jag bara i tv soffan, degar och njuter med marabou choklad och vår ena kisse miss Molly!

Nu är det mindre än TVÅ VECKOR tills min tvilling kommer hit till bonniga Jönköping!!! Passa er säger jag bara, It's goina b CRAZYYY and wild like always MJAU!

PUSSS PÅ ER!


Molly jag och telefonsamtal till CSN...bläblä

Trevlig kväll med trevligt folk!

Thunderstorms

Kategori: Allmänt

Värsta åskvädret just nu! USCH! Är jet laggad, så sover ungefär hela eftermiddagarna. Försöker komma in i rätt tidsrytm, men är jäkligt svårt.
Äter svensk filmjölk, cornflakes och russin nu. Underbart gott! Varför har dom inte filmjölk i USA för?
Ne nu ska jag ägna mig åt viktigare saker, typ äta hehe
PS. SAKNAR JENNIFER!!!!!!! DS.

Back Home

Kategori: Allmänt

Yes, nu är jag hemma i kalla Sverige. Så skönt att träffa mammsen pappsen och ollsie igen. Frida är ju inte hemma just nu, miss u!

Ligger i min egna säng just nu, underbar känsla! Är riktigt jet laggad men kan inte sova..

Hur som helst, planer för morgondagen är att ta det lugnt, spela golf, TRÄFFA MORMOR!!! <3<3<3

GODNATTTT from Sweden

Drygt 25 timmar kvar...

Kategori: Allmänt

Snart är vi hemma!!!
Har precist målat naglarna och tagit en välbehöverlig dusch. Jag och Jennifer bor ju som sagt den här natten i Michelles lägenhet, mycket snällt. Hon är iväg med Lori till Californien. Har varigt en lång och seg dag. Vi var döda fiskar allihop idag. Men fint väder piggar upp en hel del. För att inte nämna den hyper coola graduation ceremonin! DÄrefter vilade vi lite här i lägenheten sen åkte jag iris jen och marre iväg till Wallmart och fixade en ny kamera. Helt sjukt klantigt, men sånt man får räkna med....
Har varit en galet rolig helg, kommer sakna Boise jätte mycket! Men oh vad jag saknar Mamma, Pappa, Frida, Olle och Mormor. Ska bli så mysigt att komma hem, och alla resor jag ska göra i sommar?! Både London och Italien plus lite små utflykter i lilla Sweden..

Nu ska jag gå och lägga mig snart. Alarmet är ställt på 4:45!

See y'all soon!!!

Myror I Brallan

Kategori: Allmänt

Vi kan inte sitta still, spelar ingen roll hur trötta vi är. Fick knappt ingen sömn inatt... However, graduation ceremonin var så jäkla cool! Jag och jennifer fick gåshud och börja typ lipa. Snart är vi där...men det är MYCKET MYCKET vi ska göra innan dess. Typ leva livet hehe Skit kul kväll igår, skit bra dag idag. Sol värme och solbränna. Nu ska Jag marre Jen och Iris ut och köpa en milkshake ococh mysa lite i solen, sen ska jag och jen baby ha myskväll med massa godis och TV som vi levt utan detta året (Tv alltså..). VI måste även dra upp till Walmart, för min kamera pajjade självklart igår, toppen!

Kate Perry spelas just nu, summer feelings ---> yää

Pusss på er

LOVELY

Iris Graduation Next!

Kategori: Allmänt

Hello there!

Kom precis hem från gårdagkvällen bravader..eller ja..hem och hem hehe Är inpackad med min galna svensk i Michelle's hus. En uppfräschande dusch, en sommarklänning och vackert väder. I'm ready for Iris graduation.

PUSSS på er!

We're DONE!!!

Kategori: Allmänt

Vi är klara med vår sista final, geografi, 190/200. SÅ JÄVLA BRA ÄR VI!!! Så skönt med en bra avslutning, så vi åkte och avslutade med glass på blue cow igen (för det är vi värda).

Just nu pågår städning av våra hälsosamma dorm rum. Så jävla äckligt! Ska bli så underbart att lämna dom här snuskrummen! FY! hehee

Nu ska vi dra till albertan o köpa lite drinkblandningar och fira att vi är KLARA! Snart invarderar vi SWEDEN!!!

PUSSS PÅ ER SKITHÖGAR!

Zumba!

Kategori: Allmänt

Nu har vi pluggat igenom alla 210 geografi frågor inför vår geografi final imorgon! Dock vet jag inte om vi kommer ihåg allihop, men våra stories vi kopplar ihop dom med är outstanding..hehe Just nu tar jag, Jennifer och Irir en liten powernap. Ska snart gå till gymmet, var ett tag sen eftersom jag varit sjuk och haft allt plugg att göra =P Vi ska starta lite lätt med att dansa Zumba. Så himla roligt! Rekomenderar det verkligen, garanterat lyckorus!

KUL KUL KUL!!!!

Btw..endast fyra dagar kvar nu!!!

Pussss o Kraaaam

Blue Cow

Kategori: Allmänt

En final avklarad, en kvar! Nu ska vi snart dra och äta glass/frozen yoghurt på "Blue Cow". Man får en kopp man får fylla med hur mycket glass man vill. SKitbra ju! Sen finns det massor med strössel, godis och annat gotti gott gott.

Är fortfarande jäkligt förkyld, hostar som jag vet inte vad. Så får gå till sängs tidigt ikväll så jag blir bra någon gång. Inga krambjörnar inatt inte..

Btw, klicka in den här låten--> mkt bra!

"Blue Cow Frozen Yogurt serves only the finest frozen yogurt products available.  From options that are tart and sweet, low fat and non fat, non dairy and no sugar added, Blue Cow has something for everyone!" (http://bluecowfrozenyogurt.com/)

 

Not tonight

Jag Är Inte I Behov Av Min Skönhetssömn...

Kategori: Allmänt

Okej, klockan är två på natten och jag kan inte sova! Mitt snörvlande har gått över till hosta, typiskt alltså. Men jag överlever, så ska inte klaga. Har mejlat in mina essays och analyser nu, och efter många om och men printat ut alltihop och lagt det i en speciell mapp jag ska lämna in till läraren imorgon (eller idag då) 7:40 på morgonen. Måste lämna in senast då, annars är jag KÖRD! Men det är lugnt.

Dagen tillbringades som alltid numera i bibblan. Men snart så är det slut på det! Drar ju till Sweden om endast 7 dagar!!! Våran kväll avslutades alla fall på Taco Bell, mycket gott. Och mat är vi ju alltid värda... Jag, Jennifer och Iris åt nog den största brunchen i morse någonsin. Våfflor, grädde, jordgubbar, ägg, cinnamon roles, coca cola (!!!), chokladpudding... jag vet inte allt vad det var. Men en sak är säker, träningen måste vi ta tag i den här veckan! Det är dead week och finals week nu, så då får vi inte ha golfträning, fys etcetera enligt NCAA rulesen..Vi ska lägga all vår tid på skolan! Jaja, men träning i veckan får det bli, spelar ingen roll att jag är sjuk..enligt Donken alla fall...

Nee..nu måste jag sova, om jag så ska hosta mig till sömns hehe Klicka på länkarna nedan, två låtar som är riktigt nice
This and this

Jen, Iris and I

I looove my new hair!

Hayley, Lori, Jen, jag, Iris

Crazy Swedes!


(Sminkade Iris, som aldrig haft smink typ (hon hade INTE på sig löparskorna, utan självfallet klackskor!)

JAG DÖR!

Kategori: Allmänt

Ja, enligt mig själv vet jag inte hur många gånger jag sagt "JAG DÖR" idag. Sitter i bibblan och kämpar som en jävla häst. Sen jävlas ju datorerna och printar inte som jag vill..så nu är print pengarna på kortet slut...och JAG DÖR!!!

Killing me softly with this library !!!


Kommer inte komma upp bilder från gårdagskvällen i det här tempot.

GOODBAJS!

Snor!!!

Kategori: Allmänt

Är så jäkla sjuk. Sitter, såklart, i bibblan. Alla bara vänder sig om och blänger på mig, eftersom jag snyter mej var och varannan minut. Låter som jag snyter ut hela min hjärna liksom.

Har varit dålig uppdatering de här dagarna, men har varit alldeles för trött, och haft alldeles för mycket viktigt att göra! Jag och Jennifer unnade oss äntligen klippningen igår. Var på tiden, har inte klippt mej på fem månader. Inte bra, inte bra! Nu har mitt hår fått lite vitaminer alla fall, så hoppas det ska ta igen sig lite. Vi hade team dinner igår med, vår tränare hade lagat mat, dessert och förrätt. MUMS! Iris och Minhee tar examen på Lördag, så vi fick se en liten sumering av bilder på deras tid här. Underhållande, minst sagt! =D Leopard klänningen invigdes igår, vantrivdes i den. Muntrade upp mig, även att jag behövde springa och snyta mej varje sekund. Kommer upp bilder från igår senare idag. Jag ska printa ut min engelska portfolio, skicka in alla mina assignments som är due tomorrow! Snälla människor ring och väck mej! Måste gå och lämna in allt klockan 7.40 på morgonen. Blev även lite lätt fest igår at Verna. Jag och Jennifer sminkade och lockade Iris hår (hon har aldrig haft på sig en klänning typ och hon är singel). Citerad från min tränare: "Boys are stupid, throw rocks at them!"

Pusss, kram och snörvel

Plugghäst

Kategori: Allmänt

YES! Alla mina analyser och essays är klara!!! Detta resulterade i en Emma som är, om möjligt, ännu tröttare och utan nyklippt frilla. Ja vi som skulle belöna oss...men vi kände vi behövde skriva klart istället. Nu är det bara Geografi final, sociologi final och en teater final kvar. Ingenting ju! HA HA HA Jaja, nu ska vi vara positiva, känns jäkligt bra att vara klar med detta. Nu ska jag rulla ut från biblioteket, vart jag tillbringat större delen av mitt liv de senaste dagarna. Ska ta en lång varm dusch när jag kommer tillbaks, lyxa med victoria's secret vanilla body lotion och kolla Anna Anka söker assistent. Sen lär jag definitivt behöva min skönhetssömn, klass 7:40 imorgon (eller om några timmar då). Ne fy fan, nu blir jag deprimerad!

GODNATT!

10 dagar kvar..!

En Kärleksförklaring

Kategori: Allmänt

Jag Älskar Dig

Ny frilla?

Kategori: Allmänt

Idag ska jag och Jennifer belöna oss själva med att gå till frisören. Dock vet jag inte riktigt än om jag vill klippa mig. Men det är ju bara att inse att det är ett måste. Har inte klippt mej sen innan jul. Funderar på att klippa lite sne-lugg igen, som är lång. Blev ganska bra förra gången...hmm... Ja man vet ju aldrig med mig, kanske får en helt annan idé när jag väl sitter på frisörsalongen. Något allt för drastiskt kommer det dock inte bli, so don't worry!

Träffade krambjörnen när jag var påväg tillbaks från min sista lektion, pratade med Jennifer i telefonen samtidigt (såklart)! Fick ju inte min skönhetssömn inatt, så frågade jennifer i panik om jag såg jätte ful ut idag. Då säger inte Jennifer (även om det inte är sant) att jag alltid ser jätte bra ut, utan då säger hon: "Neee..inte vad jag kommer ihåg". HAHAHAHAHA asså jag säger bara det, klockrent!

Nu ska jag rätta några av mina uppsatser för att sedan rulla mot subben o äta lite bajs.

PUSSSSS

Äventyr

Kategori: Allmänt

När man sitter i bibblan hela dagarna får det bli nattliga äventyr. Nu är klockan halv två (bibblan stänger om en halvtimma) och jag är mega super duper trött. Har sprungit i mörka gränder i natt...ja oh så mystisk man kan vara. Men ett mycket trevligt äventyr som alltid.

Annars tillbringades dagen självklart i bibblan. Skrev klart en till production review till min teater, nu är det bara en kvar! WOHOOO! lmfao
Så, det jag har kvar att göra:

* English Unit 1
* English Portfolio Cover Letter
* Theatre- Main Street Collage
* Börja diskutera study guide med Jen
* RÄTTA ALLTING, BLÄH!
* Allt jag glömt..!

Nu ska jag sova. Godnatt.

11 Dagar kvar...

Kategori: Allmänt

Snart är vi hemma!!! Endast 11 dagar kvar, det är ju ingenting! Jag och Jennifer är i extas nu ju. Sitter på våran älskade University lektion och har precis fått reda på att vi klarar klassen med ett FETT STORT A+. NICE! hahaha

Vi var och kollade på vår lägenhet igår och pratade lite om kontrakt, deposits etcetera. Allt är ju så mycket krångligare när man är svenskar och ska tillbringa sommarlovet på andra sidan kontinenten. Men allt löser sig ju alltid, på ett eller annat vis. Kom precis på att vi måste städa och packa ut vårat rum på bara några timmar på Torsdag, när vi är klara med alla våra finals. På tal om det, min städning har fortfarande inte gjort någon progress... Jag kommer vara jäkligt stolt över oss när vi står på svensk mark och klarat de här sista 11 dagarna! WE MUST DO IT!

Ne lite attention till klassen nu, jag svamlar ändå bara massa just nu. PUSSS!

Alltid lika snygga...

Stolt!

Kategori: Allmänt

Så duktiga är vi! Har fått ganska så mycket plugg gjort idag faktiskt. Är endast 12 dagar kvar nu till svensk mark, är ju inte klokt vad fort det går. Nästa vecka så är det graduation för Iris och Minhee, så ska bli en upplevelse att se det. Därefter kommer det vara den vildaste partynatten hittils, och vårat plan går klockan sju på morgonen. Jag och Jennifer kommer definitivt inte gå och lägga oss den natten säger jag då bara! Inga risker att missa planet här inte! hahah
Nu på Lördag så har vi team dinner, så då ska vi klä upp oss och ha det trevligt. Därefter party at Verna!

Är så galet trött just nu orkar inte skriva mer. Ska försöka dra till gymmet imorgon och gå på Zumba eller lyfta lite vikter...Måste röra på fläsket, har inte gjort det på flera dagar OMG

GODNATT!!!!!!!!!

This Chick's Bad

Kategori: Allmänt

Heyeyeyeyeyyeyeye!!!

Party in the libraryyyy! Har riktigt jävla tråkigt och jag är helt ärlig. Jag och jennifer har tillbringat hela dagen här förutom när vi skiter och äter.

To Do:
* Engl. Unit 1
* Engl. Unit 2
* Engl. två Cover Letters
* Theatre, två analyser
* Thetre study guide för final
* Study guide Geography (typ 1000 frågor?)
* Allt jag glömt att jag måste göra........

Ååååh.. nu kom Iris hit och förgyllde precis stunden med en strawberry smoothie från Starbucks! Du är min räddare!!! <3<3<3

Klicka in här så kan ni höra vad som ger mig inspiration till plugget just nu... Pussss på er!

MUMS! Tack Iris! <3

Allt från Forever21

Born to be Wild

Kategori: Allmänt

Alltså har varit alldeles för upptagen med viktiga saker så har inte hunnit blogga hehehe. Mallet, Willy Wonka teatern och sushin var perfekt. Sushin var så galet god så jag höll på att dö. Som sagt var det buffé, så vi föråt oss självklart. Jag vill inte ens veta hur många sushi rullar vi åt........
Igår klev vi upp tidigt på morgonen och var med på en välgörenhets grej (vi representerar golflaget på olika välgörenhetsgrejer, alla atleter gör det). Hur som helst, detta var för barn sjuka i diabetes, så det var tusentals människor som gick en speciell strecka för olika barn, sen var det bilutställning, de sjuka barnen fick autografer av atleterna, massor med mat (såklart, vi är ju i USA lol). Så det vi främst hjälpte till med var att rulla in korv i folie så de skulle hålla sig varma (asså hallå?!). Vi rullade över 1000 korvar, helt galet ju!!!! Men när the crazy swedes är med så blir det alltid galet kul, hur unglamorous det än må vara.
Igår, fick jag och jennifer för oss att vi skulle börja städa och packa våra rum. Ett stort projekt som ännu inte är avklarat.. ni kan se en bifogad bild nedan på hur mitt rum ser ut. Då är inte ens det värsta med på bild... Japp, så förfärligt är det. Vi var väldigt deprimerade så vi bestämde oss för att blanda lite goda drinkar, så det blev inte så mycket städning. Vi slutade upp med den briljanta idéen att det var "Swedish Halloween" igår. Så vi drog på dom svarta lack klackskorna, de rosa kaninöronen och våra nyinköpta rosa t-shirts där det står "Chick with brain" på. Roligaste kvällen på länge, eller vad säger du Jennifer? Alltid lika crazy när vi är i farten. But they love us! hahah
Shoppade galet mycket i förrgår med, några sommarklänningar, skor och massa smycken. Men köpte mest presenter till min familj, alla har ju fyllt år nu när jag varit borta. Har hittat perfekta grejer till dem alla!!!!
Nee, nu måste jag plugga, sitter i Biblioteket. Det är öppet 24 timmar dygnet runt de två sista veckorna inför alla finals. Så jag och Jennifer har flyttat in här nu. Pusss på er alla!
Klicka in denna länken, låten är ämnad till mej och Jennifer

Kaninöronen dammades av...we r back!


Born to be wild...

Jäkligt god sushi!

Med shopping på det... Perfect Day!

Lite av smyckena jag shoppade

Mitt rum just nu...och helt ärligt så syns inte det värsta...........