Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Merry Christmas

Kategori:

Underbara Jul!

Perfect

Kategori:

Perfekt sista dag/kväll i Boise! Fixat massa ärenden, dinner med en fining, bio, nu massa mysbus... Fan måste packa nu!

Oh visst ja! A på film provet puss på mig nu är jullovet här dags för avslappning för alla klasserna sluta fasiken bra! Woopwoop

Panta Mera

Kategori: Allmänt

Vi fixade A pa redovisningen igarkvall!!! Full pott!!! Dessutom fick ja for mig att klippa lugg precis innan min presentation. Men det bringade ju lycka hehee
Vad tycks?? Jag gillar det :D
Nu tva finals kvar, hall tummarna ikvall! Sen sista imorgon, darefter freedom!
 
Hahaha ALSKAR denna bilden, ar ju sa mini! Men sot ar jag ju alla fall sa vad gor det xD xD xD

Panta mera!

Kategori:

9 days

Kategori:

Nu är det bara 9 dagar till jag är påväg mot Sverige! Längtar ihjäääääääl mig typ! Måste träffa ma, pa, mommo, Frida, Olle och Carro barro nu!

Igår kväll kunde varken jag eller Jennifer sova så vi låg och sms om all mat vi ville ha. På listan just nu är: Janssons, rödbetssallad, köttbullar, Marabou, lösgodis... Alltså listan tar aldrig slut och sen såklart min älskade KEBAB pizza!!!!!! (Med pommes) heheh asså jag Frida och Olle har bestämt vi ska dra och käka pizza det första vi gör den 22 när vi är hemma. Så snälla håll tummar och tår att alla mina flighter är i tid och att nicki och jag hinner med sista planet från Amsterdam!

Sitter på physics lektion just nu... Bara alla slut tentor kvar nästa vecka så är vi klar! Och då har vi bara en termin kvar på BSU! Är ju inte klokt, asså vad ska man göra sen? Jag ska satsa på min dröm och det är att bli modell!

Lite bilder får jag väl bjuda på med eftersom min uppdatering suger. Lite ego bilder, lite Nicki bilder, och bilder från vår Christmas team dinner hos Coach!

Puss på er

Shopping makes me happy

Kategori: Allmänt

Alltså...man kan inte köpa lycka...men pengar får än fan att må jäkligt bra ibland asså. Om man inte har för mycket pengar (så mycket man aldrig behöver tänka efter överhuvudtaget, eller typ spelar bort allt för man inte vet vad man ska göra med allt) då tror ja pengar kan få än att må väldigt bra. Säger dock fortfarande inte att det är nyckeln till lycka, men vi säger såhär: pengar öppnar många dörrar.

Jag fick alla fall ett lyckorus (? Tror jag det va) igår när jag och darlet drog till nyöppnade H&M är i Boise. Så skönt med något svenskt! Köpte mig en jätte mysig stickad tröja och ett par fårskinns tofflor typ. Alltså extra glad och tacksam är jag nog också för ja är så jävla pank, men tyckte ja va värd att unna mig det. Sålde dessutom lite kläder på "platos closet" så gick ju typ jämt ut (plus det va REA heheh)

Nu är det en ny dag. Hoppas allt är bra hemma i Sverige. Snart ses vi!
Puss

LOL

Kategori: Allmänt

Today Is a New Day

Kategori: Allmänt

<3
 

Lögnare

Kategori: Allmänt

Alltså är helt sjukt vad folk kan ljuga för än, vara så själviska och på kuppen såra en bra vän. Otrohet, lögner..usch så skabbigt! En av mina (trodde jag alla fall) bra vänner gjorde något riktigt smutsigt häromkvällen, inte bara hennes fel. Men hon och två andra personer gjorde mig grymt besviken. Det är så sjukt hur någon kan såra än så, man liksom tappar grunden under fötterna och vet inte vart man ska ta vägen.

Torsdagsnatten bestod av ca 1h sömn sen bara massa drama. Men min pärla Jennifer stog tappert vid min sida. Vi har verkligen levt upp till våra svenska härstamningar till vikingarna under dessa college år kan man säga! Sen va det fys i gryningen, så dit gick vi med gråten i halsen, ilska, aggressioner och besvikelse. Dock använda vi all vår ilska och aggression på alla vikter och löpning. Så vår ilska resulterade istället i utmattning och trötthet.

Anyways det jag vill komma till är att jag framförallt inte kan förstå hur människan kan va så jävla elak ibland? Asså visst vi kan snacka om brother Hood och sister Hood, men det handlar inte ens om "bara" det. Alltså nu snackar vi mänskligheten?! Måste va något allvarligt fel på dom som kan ljuga och såra någon som står dem nära så mycket. Alltså, dom måste må sjukligt dåligt liksom?

Men som alltid är det bara att gå vidare och se allt som en lärdom, som gör dig starkare.

Det som är så jävligt är att du aldrig någonsin kan veta till 100% vem som ljuger och vem som talar sanning. Det får mig att må illa.

Idag står det plugg på schemat, massa uppsatser att skriva. Men är fortfarande för utmattad av allt ståhej så får nog bli mer tid i sängen och vila upp mig lite mer.

Puss på er alla och ta hand om varandra. Alltså, seriöst nu!