Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

I'm just tired.

Kategori: Allmänt

Haha asså har bara gått tre dagar efter lovet och jag är så sjuuuuukt trött redan. Speciellt när ja skulle fixa i min kalender och ser jag har 3 uppsatser due samma dag nästa vecka.. Plus massa andra "smågrejer" eh eh...

Lång dag idag, men va golfträning idag. Hade för att vara ärlig inte alls lust men va riktigt skönt efteråt när man kände man fått lite syre liksom haha

Ska kolla en Disney film nu och slumra till den.. Zzzzzz

Puss och godnatt (eller godmorgon Sverige)

My Dream Man

Kategori: Allmänt

Jag är inte direkt för en "lista" över min dröm man (typ utseende och sånt) men det är verkligen vissa egenskaper han måste ha.

* Vara goofy, jordnära - jag vill kunna betee mig sådär galet och barnsligt ibland...alltså vara mig skälv helt enkelt :) hehe
* Stabil utbildning/jobb/ekonomi - något jag är jävligt trött på är killar som typ bara ska ha men aldrig kan ge liksom. Om vi säger pengar nu då, jag vill båda ska kunna fixa en mysig restaurang middag, båda ska kunna bidra med pengar då och då... Alltså det är verkligen sååå OSEXIGT när man ber om pengar eller "kan jag få låna $20" när man vet man aldrig kommer dåden tillbaka. Sen är det inte bara om pengar man kan ge tillbaks på andra sätt, så man vet det inte är pga pengar man är med någon. Man kan vara väldigt omtänksam, gullig och romantisk utan att det ska kosta (vilket egentligen är den bästa kärleken)
* Han ska behandla mig som som drottning, liksom jag behandlar honom som min prins (okejråå kung hehe) men alltså förstår ni vad jag menar?! Inte något sånt där fanatiskt beteende, men jag tror verkligen att botemedlet mor svartsjuka etc är när man verkligen känner sig älskad, man känner att du betyder så mycket för respektive. Därför är det oxlså viktigt att få all den fysiska och psykiska uppmärksamheten!

Detta tycker jag är den grundläggande basen liksom för att jag skulle känna, wow den här killen ser jag en framtid med. Detta är liksom inte materialistiska grejer (visst pengar kan va viktigt till en viss del, men som sagt agerande betyder så mycket mer så om man ger massor i gengäld så betyder pengar zero. Pengar öppnar många dörrar, man kan göra vad man vill, men utan dom äkta känslorna är pengar skit.

Jahopp det där va mitt godmorgon tal, nu ska ja käka bullar till frulle hehee

Bullbak

Kategori: Allmänt

Min fredagskväll bestod av bullbak! Va sådär halvt seg idag efter thanksgiving middagen igår med massor av mat och dricka för att inte nämna alla sällskaps spel! Riktigt roligt, bästa thanksgiving middagen so far!

Anyways bestämde mig för att hålla mig hemma ikväll.. Men inte tillräckligt trött för att bara kolla filmer så drog som sagt igång med bullbak. Så himla gott blev det! Vanilj- och kanelbullar, mumsfilibabba!!

Därefter tog jag ett långt bad och på med min favvo spellista på spotify plus lite ljus. Nu är jag nedbäddad i sängen och mår prima. Ska mysa med Nicki picki nu...

Godnatt Sverige, eller aaa..godmorgon!

Girls, girls, girls!

Kategori: Allmänt

Alltså har tänkt på det här med "sisterhood" många gånger. Många tjejer där ute som inte förstår vad det innebär. Varför kan vi inte bara hålla ihop?

Jag älskar tjejsnack, jag älskar kunna dela med mig och bolla ett problem - för att kunna komma fram till den bästa lösningen och få en annan synvinkel på problemet. Men när det kommer till tjejer som istället klankar ner på än, kallar dig osmart, knäpp, blåögd...etc...asså tror du att du kommer övertyga mig du har rätt? Vem vill lyssna på någon som kallar än osmart och knäpp?

Ett tips brudar, om du inte tycker din kompis tar rätt beslut övertyga henne inte genom att klanka ner på henne, speciellt inte när hon dessutom alltid är där för dig och stöttar dig när du har exakt samma problem! Speciellt "roligt" är det när dom låter som dom vet allt i världen men satt och lipa i din famn kvällen innan över exakt samma sak.

Personligen dömer jag ingen och jag försöker alltid sätta mig in i den andra personens perspektiv också. Det ger mig förståelse till varför hon handlar så som hon gör. Ibland kan jag känna jag skulle gjort exakt samma sak, då låtsas jag inte som att jag skulle va den starkaste, mest bitska tjejen; då förklarar jag istället att jag förstår hur hon känner, men att hon borde handla på ett annat vis och att jag stöttar henne.

Vet inte om detta makear sense, men det jag vill komma fram till är att vräk inte ur dig massa och lek att du är starkast och den mest osårbara och inte bryr dig om någon (speciellt inte när så inte är fallet). Om ni vill hjälpa och övertyga er vän, stötta henne...klanka inte ner henne!!!

Jaja det va mitt #tipsoftheday

Nu ska jag mysa ner mig i sängen igen, kolla på någon film medan regnet smattrar mot rutan. Älska thanksgiving break!

Super Mum

Kategori: Allmänt

Happy

Kategori: Allmänt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1879940/images/2012/pic_50a1ae04e087c311d3fb001c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1879940/images/2012/pic_50a1ae05ddf2b34fb30010f4.jpg" class="image">

Julstämning

Kategori: Allmänt

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1879940/images/2012/pic_509f14269606ee05f8c5eb0c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1879940/images/2012/pic_509f1437e087c377455ec040.jpg" class="image">

Thanksgiving Dinner

Kategori: Allmänt

Hello hello hej hej!

Igårkväll hade vi, en lite tidig, thanksgiving dinner med laget. Rätt kul tradition då alla ska ta med en maträtt från sin kultur (=slutar i typ katastrof, förra året bestod av bl.a pizza, köttbullar, kaviar, sushi....) anyways i år vart det mer lyckat haha Jag gjorde en prinsess tårta och en gräddtårta med jordgubbar. Blev helt perfekta och super goda om jag får säga det själv :)

Nu är det äntligen Fredag och helg igen! Som kommer bestå av pluggggg men snart thanksgiving break, men då komet det va ännu mer plugg haha Så ingen vila förrän i jul!

Nä nu måste jag duscha och påbörja dagen (plugga)...

Pusss

Fall 2012

Kategori: Allmänt

Jahoopp då va nästan den här terminen avklarad med.. Eller nä inte riktigt...fortfarande sjukt mycket kvar att göra. Därför ingen tid med skön uppdatering här men tänkte bjussa på lite nice bilder från halloween

Hörs när det är jullov typ haha!

Pusss