Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

PIZZA!!!

Kategori: Allmänt

Hur kunde jag missa att uppdatera i förrgår om Frifolfs och min tur på stan?! Anyways, vi skulle kolla runt lite på stan och ta en fika. Men det är ju så jäklans dyrt, och vi kom på att vi kan få en pizza för samma pris?! Så vi gav oss av till Evergreen pizzerian och gotta oss med min omtalade favoritpizza "tre kronor" (=isbergssallad, kebabkött, tomater, pommes, kebabsås etc) MUMS!

Pussss

Vad gör vi? Nu kör vi!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er! Hur fint väder som helst, solen skiner, blå himmel..

Dock är det ju snöbrist men det bryr jag mig inte om när det är sol, blå himmel och kallt.

Sista dagen på året ska avslutas med lite golf på is, förbereda trerättersmiddagen, mys med familjen och sen vidare till fin fina vänner!

Pussss

Gäster

Kategori: Allmänt

Här har vi fin fina gäster på besök. Intressanta diskussioner som pågått i flera timmar, börjar bli trött liksom!

Imorgon är det årets sista dag. Tiden går fort ja... Nyårslöften någon?? Hehe har fin fina planer för imorgon har jag btw. Nyår är lite övrerskattat tycker jag, men sålänge man håller det på en normal nivå och umgås med dom som betyder mest (familjen o BFF) då kan det inte gå fel. Blir lyxig trerätters med hela familjen och sen vidare mot CarroBarro för att fira in ett, förhoppningsvis, lika lyckat år.

Hörs imorgon 

Pussss

Sömnlös

Kategori: Allmänt

Wääää hatar när man är trötter redo för sin skönhetssömn och får mysiga sms som gör dig helt pirrig! Nu kommer inte jag kunna somna??!!

Ps. Jag älskar den som uppfann whats app Ds.

Pussss och godnatt!

Melkandagsrea!

Kategori: Allmänt

Mellandagsrea är crrrazy!!! Fick lite julklappsslantar men blir inte sugen på shopping när folk är som DJUR! Plus att det är omänskligt dyrt i detta land? Men vart lite mys fika och sånt där.

Nu julfika med fint besök och om någon timma kommer Frida hem!

Tänk att det är nyår snart med?? Ett helt år har gått..igen! Får bli en årssummering av det gångna året med fb-förbjudna bilder ;)

Nu ska jag mumsa på fler lussekatter!

Pussssss

(saknar Niiiickkiiiiiii)

Misslyckad bildbomb haha återkommer med mer senare

Kategori: Allmänt

Julafton, Juldagen och Annandagen!!!

Kategori: Allmänt

Jag älskaaar julafton och allt som hör till! Så himla skönt att komma hem, men börjar redan längta efter det bra folket i boise, min fina lägenhet, men allra mest längtar jag efter lilla Nicki! <3

Julaftonen började alla fall med en chokladtomte i julstrumpan. Sen tassade jag upp med ett fint inslaget yankee ljus till mammsen på Eva dagen (lätt att glömma bort i allt julfirande). Vi gick ut på en powerwalk runt bastan o golfbanan för att bli sådär skönt hungriga på julmaten. Vart inte något pulsande i snö detta år men här uppe hos oss va det fortfarande vitt :). Därefter en dusch påed kavajen och åka för att hämta mormor i vår fina nya bil. Julmat, Kalle anka, fika, tårta, paket, glögg, mer paket med galnare rim, tomtegröt med skinkmacka, mys framför teven med godis.... +10kg men det är det värt.

På juldagen skedde min första utgång, har aldrig gått ut på juldagen innan. Det va verkligen lyckat, riktigt kul var det, massor med folk (i klass med när HV71 tar sm guld så livat var det verkligen) träffade många man inte sett på ett bra tag. Men alla upptåg lämnas till minnet, för crazy att ha nedskrivet här.

Annandagen blev det golf med mammsen i brist på snö. Va roligt och vi spelade bra båda två. Sen rester från julbordet och därefter iväg till mormor för fika. Ikväll är mys på schemat till VS fashion show I like!

Pusssss

Ps Bildbomb:



HOME SWEET HOME!!!!

Kategori: Allmänt

OMG som jag har längtat efter att komma hem!!!!! Kommer vara en perfekt avkoppling med Sverige i typ exakt en månad. Har redan hunnit med mycket jamfört med vad jag brukar nyss hemkommen. Men hann med min Paris flight på nöd och näppe, OCH fick min väska först av alla i Göteborg NICE!!! Men alla fall, kom hem på eftermiddagen, höll mig vaken till kvällen hyffsat. Så kom in i dygnet riktigt bra måste jag säga (för första gången när jag åker det här hållet i tids zoonen).

Igår hängde jag med lilla Mommo och mammsen på IKEA, käka köttbullar, potatismos, och lingonsylt (JAG DÖÖÖÖR!!!!!) kollade på roliga grejer. Därefter blev det reunion med min BFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Carro! Och så fina julklappar människan köpt?!? En jättte fin as cool jacka (fodrad med fårskinn) till Nicki, ett as coolt halsband, Make Up store´s lösögonfransar och lim (återanvändingsbara skit bra!), och ett bar skinn shorts (tyvärr hade hon inte räknat med att min röv skulle kunna svälla YTTERLIGARE en storlek. Av mig fick on en rosa glittrig VS neccesär med body splash, body lotion och body gel i hennes favorit doft, och en två-finger ring med text och bling-bling hehe. Till julklappsutdelningen lagade vi vår favorit maträtt sedan barnsben: spaghetti och köttfärssås. Sen blev det glögg och bullar till efterrätt. Vårt samtal var inte att leka med heller, våra munnar gick i vart annat hela tiden!!!! haha som Carro sa: vi skulle ha spelat in det... crazy!!!

Idag har varit en as nice dag, sov hyffsat länge, gick ut på en power walk i snön och solskenet med mammsen, sen leka taxi i vår nya as snygga bil (kommer bild i framtiden haha), och handlat julmat på MAXIIIII!!! Alltså JAG KAN INTE VÄNTA LÄNGRE...måste ha julmaten nununu!!!!

Ne, nu blir det leka taxi chaffis igen!

PS Roligt besked med en aning oväntade höga betyg. I Like! Såg rätt mörkt ut i början av terminen måste jag säga.....DS


PUSSSSSSSSSSS

WORK IT, WORK IT!!!!

Kategori: Allmänt

Tva finals kvar!!! KAMPA NU!!!
Klockan 8 ar det dags for matte till kl 10, 30 mins andnings paus och sen dags for tva timmars prov i COMM! Sen ar aven den har terminens slit och kampandes over!
Aker hem pa sondag, sa torsdag kvall, fredag och lordag kommer besta av totalt storstadning, packning, uppfraschning (manikyr, pedikyr, harinpackning etc etc etc), och umgas massa med Nicki. For snutten kan ju inte folja med i jul, kommer sakna skrutten sa mycket! :(

Ne, nu kaka lite och sen kolla over alla matte o COMM anteckningar. SEN SOVA och hoppas allt sitter.


PUSSSSSS

Vilken J*VLA morgon!!!

Kategori: Allmänt

Jag finner inga ord... men vaknade upp i lagom tid runt 8ich och tankte gora lite matte...skulle sla pa TV:n, men den gick inte pa? Fick panik for trodde Nicki kakat upp sladdarna, sa skulle tanda adventsljusstaken for sag ingenting, men den funka inte heller. Masa mig upp och skulle tanda lampan, men den funka inte... HMMMMM! Testa lampan i badrummet, vardagsrummet, spisen, kylen/frysen...ALLT= DOTT!!! KUL!!!!!!!! --> betyder inget internet heller= ingen matte. For i USA ska man rakna matte via ett data program (nej jag gillare inte, jag haller mig hellre till det hederliga papper, penna, linjal liksom men aah). Sa lag och stirra i taket, medan jag o jennifer sms griniga sms o forbannade Gud for detta stromavbrott!!!!!!

Lyckades borsta haret, fa pa nagot smink (blir intressant o se hur det ser ut sen), hittade klader och underklader...sa vi gav oss av till skolan istallet. Fixar lite arenden med banker, pain medeciner etc.. plus lite forberedelser for final redovisning i Kinesiology idag. PUH! Sen blir det nytt forsok pa bibblan i eftermiddag, hoppas det blir lite mer framgansrikt denna gang.

VISST JA! For att starta denna morgon annu battre sa tappade jag min harsspray i toan.....

Men Glad Lucia pa Er Alla!!! Snart ses vi, och jag behover aka hem nu. Snart tippar kanten over om man sager sa...

PUSSS fran en lycklig, men j*vligt irriterat brud!!




PS! Nickilicous halsar...  -.-

DS.

Betsey Johnson

Kategori: Allmänt

OMG jag ALSKAAAAAAAAAAR Betsey Johnson's smycken!!! Endel ar lite for mkt (till o med for mej). Men man blir verkligen foralskad i vissa smycken. Sag en klocka i borjan av terminen som jag kollat pa varje gang jag varit pa mallet men annu inte kopt. Alltsa det ar inte SUUUUUUUUUUUPER dyrt men det ar liksom DYYYRT!!! Hahah Med andra ord man maste verkligen tanka igenom kopet. Hur som helst, idag blev jag kar pa riktigt. Hittade ett sa sjuuukt fint bracelet; guldigt med lite leopard. Vet inte hur jag ska forklara men tyckte jag va vard det. Det va definitivt min present till mig sjalv for hart jobb den har terminen plus allt annat psykiskt o fysiskt man varit stark igenom. Letade efter en bild men hittar den inte pa hemsidan, maste varit valdigt exklusivt?? Ne men Betsey Johnson ar sa jag!!! Guld, leopard i alla olika farger o monster, djurtema...yuuummmm I LIKE!!!

Ligger i sangen o kollar Real Housewifes of Beverly Hills. Kanns som klockan ar typ 11...men den ar bara 8...la mig har vid 7... OMG

Imorgon ar det redovisnings dags i Nonverbal Communication klassen, sen ett prov nasta vecka i samma klass...och ve o fasa...matte final!! Men snart ar aven den har terminen over ocksa! Ar nog den forsta finals week o dead week som inte kommer bli doden och helvete haha aven om det varit sanslost mycket att sta i, fixa och dona... Men redan tre klasser avklarade. PUSSS PA DET!!!



WEEEY jag hittade en bild pa mitt armband!!! SA SNYGGT!! ELLER HUR???
LOVE IT!!!


PUSSSSSS

FINALLYY!!!

Kategori: Allmänt

Jag LYCKADES!!!! ANTLIGEEEEEEEEEEN!!!!!
Nu ar lagenheten fin, mysig, och full  med julstamning igen. Usch va riktigt, riktigt ackligt dar ett tag. Vart en riktig grov stadning, sa ingen stadning pa ytan har inte!

Tog en cykeltur med Nicki ocksa, fattar inte hur skiten kan va sa javla snabb? Alltsa han har ju asa korta ben?? Ajja, maste va for han har fyra! tank om jag hade fyra ben.......

Ska zappa lite pa Teven nu, har lite craving pa salsan som vantat i kylen och taco chips. NU AR DET DAGS ATT CHILLA!


PUSSSS

3 Days To go...

Kategori: Allmänt

Later Nastan som en nedrakning likande den Kissie har for sin nasoperation? HAH! Men jag ar da sa nojd med min nasa...men en fettsugning skulle inte sitta fel??? XD Visst ja, imorgon borjar ju jag o Jennifer varan Detox helg for att vara i top notch form for julbordet!!!!!!!

Min skona hona pona sa hon skulle ta en nap nu, vilket hon ar valdigt vard. Sjalv har jag sovit stort mycket dom senaste kvallarna. Inatt sov jag elva timmar, dagen innan det la jag mej vid 8 (gick visserligen upp vid 5.15am for fys men aa hehe)
Ska sms henne o se va hon sager om min plan att inhandla lite Detox ingredienser, och kanske lite hot tub innan det?? Men innan det BORDE jag borja stada, alltsa mitt hem ar ett javla ratthal just nu! Fy fan, mar illa bara att va har, sakert darfor jag sover sa mycket? hahah
Sa nu ska jag ta tummen ur, och borja stada!!!


PUSSS


Does everything happen for a reason?? I guess so, even though I havent figured out the reason for this yet...or..I have my notion...

 

Vilka Underbara Super Vanner Man Har!!!

Kategori: Allmänt

Dessa tva ska fa ett SUPER DUPER HEDERSOMNAMNANDE!!!
Ni raddar mitt liv, I LOVE YOOOU!!!! <3


Tack min vackra hona pona!!! Finner inga ord <3<3<3


Och Tack min snygging...alltsa 18 ars vanskap kan ingen bryta <3