Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Förväntansfulla

Kategori: Allmänt

Jennifer spelar Doodle jump..jag petar i näsan...vi är uttråkade, vi sitter på University lektionen; den tråkigaste klassen du kan ta i världshistorien. Dock är det ju jäkligt värt poängen man får på betygspapperet hehe.
Men snart slutar vi, och då bär det av till Mallet för shopping och en stor sushi buffé. Mums! Äta hur mycket vi vill, av vad vi vill. Paradiset för två crazy swedes och en Philipin. Ikväll ska vi dessutom på Willy Wonka teatern, perfect day!
Kommer säkerligen ett inlägg med alla våra inköp senare idag.
Puss på er <3


Vi just nu...

Hungrrrry...

På någotvis lyckas vi alltid...

Kategori: Allmänt

Igår var det kaos! Ja verkligen kaos!!! Vi hade massor med geografi att lära in till provet idag, men igår var det bara en allmänt jobbig dag. Blev alldeles för mkt från alla håll o kanter med träning, skola, skador och hemlängtan. Hur som helst, på något vis lyckades vi ändå plugga in en jäkla massa frågor på ynka två timmar efter att ha haft ett dödande fyspas med donken! Kan inte gå normalt för att jag har sån träningsvärk :O 96/100 points på testet och vi ligger jäääkligt bra till inför alla exams! MUMS! Nu ska vi ta vår sista energi och skriva klart teater analysen. Sen är det verkligen på tiden med lite fabulousness i vårat liv i form utav hollywoodfruara (plus choklad och chips)! För det är vi värda, eller hur är det vi säger Jennifer?! När det gäller matväg är vi alltid värda det hahaha.

Vilken dag! Och den är ännu inte över...

Kategori: Allmänt

* Försov mig imorse
* Det regnar
* Det haglar
* Har sån träningsvärk i vaderna så jag kan knappt gå
* Jag har förätit mig på godis
* Har MASSOR med plugg kvar att göra............

Men vad gör det om några år? HA HA HA
Är allmänt flummig nu, sitter i Preco och har ingen mer inspiration till att plugga mer. Om man nu kan kalla det inspiration? Hur som helst, en tutor läste igenom min teater analys igår för att hjälpa mig med lite grammar och stavfel. Men hon var så stressad så hon hade inte tid..hmm..lady it's ure job?! Sitter alla fall och ändrar om typ hela analysen nu, kul kul. Detta är min favorit klass (efter historia och franska då).
Men en sådan här depp dag lyses upp när man sitter och pluggar tillsammas med två solstrålar som Jennifer och Iris (plus ett par glammiga skor).
Nu ska vi flumma vidare.
PUSSSS pusss pusss

Mina älskade bling-bling skor...

...och mina favvo ringar <3...

...in combination wt them=

Sunshine!

Mitt sista hopp...

Kategori: Allmänt

Vad f*n håller folk på med? Otrohetsaffärer slår medias rubriker i ansiktet varje dag. Varför kan folk inte vara trogna varandra? Jag måste då erkänna att jag blir crazy när vackra och begåvade kvinnor/män blir bedragna. Elin Woods och prinsessan Madde är ju ruskiga bra exempel. Jag säger bara det, no comments. De enda paret som håller mitt hopp på bra män vid liv, är Beyoncé och Jay Z, men även där verkar det knaka i knutarna... Hmm. Vad tror du gör att vissa förhållanden håller? Tror du att en del människor bara inte är av typen "förhållandemänniskor"?

Vackraste paret i hela världen!

Jag flyger högt som en Albatross...

Kategori: Allmänt

"Jag lever mitt liv, jag lever min dröm..."

Dagens höjdpunkt

Kategori: Allmänt

Är klar med lektioner för idag, sitter som vanligt i Preco och tänte få någonting gjort. Lär dock utrymma byggnaden väldigt snart... Innan jag gör det måste jag dock berätta om dagens höjdpunkt, det var på University lektionen (en ganska betydelselös klass, men ett måste att ta) läraren börjar dela ut "flash cards" där vi ska skriva ner mål för denna vecka (rena dagiset jag vet). Hur som helst, när han kommer fram till Jennifer och mig säger han helt plötsligt "Tjena, tjena!". Yes, det var verkligen dagens höjdpunkt, att denne gamle man hade tagit reda på hur man typ säger "What's up" på svenska hahaha. Helt plötsligt blev lektionen mycket intressantare. Låter kanske väldigt tråkigt och underligt för er, men i denna university klass lyser en  liknande kommentar upp hela dagen. Happy day! wohoo
Team meeting är inplanerat klockan 3, och innan det har jag mitt individuella möte med coach inplanerat. Gym ikväll?

Dagens uppdatering:
Mitt rum ser rent ut sagt förjävligt ut. Dammsuga, tvätta och damma är högst nödvändigt just nu. Det vet man med säkerhet när man börjar använda underkläder ut och in, eller?

Pusss och kram från en av de galna svenskarna
Jag längtar galet mycket just nu....

78 frågor kvar...

Kategori: Allmänt

Vi gör ju framsteg alla fall HA HA HA. Ja nu sitter vi här, i älskade Preco, med en voice recorder från en tre timmar lång geografi lektion och försöker anteckna allt. Vi har ett test på Torsdag och läraren går igenom typ 200 frågor på lektionen och 50 av dessa kommer på provet. Då tycker jag och jennifer det är jätte smart att bara lära sig alla dessa 200 frågor (och med lite tur komma ihåg de 50 som kommer), istället för att läsa i boken och göra study guides. Hallå liksom?!
Nu har vi suttit här i två timmar och har gjort...22 frågor. heheheh HALLELUJAH!

Nu ska vi fortsätta Pusss och kram o bajs i byxan

Vi suger på ett kilo lollipops samtidigt, som innehåller 100 kg färgämnen, MUMS!!!!!!!

Everythin is goina b aright! (?)

Kategori: Allmänt

Jaa det är ju frågan.. Vi måste skriva klart våran teater review för en pjäs idag, det är vårat mål. Upp till bevis nu Jennifer, en gång för alla, är vi superlearners?! hahaha Men vårat ordspråk är ju "Det löser sig alltid", så vi får väl hoppas på att det gör det.

Igår golfade vi, The Crazy Swedes vs. Marre & Irre. 3 upp till svenskarna vilket resulterade i bittra förlorare hehe =)

Därefter åkte jag, Jennifer och Iris och kollade på bio, "The Backup plan" med J.Lo. Helt okej film, verkligen en så kallad chick movie. När vi kom tillbaks till dormen hade vi tänkt dunka i säng, men slutade med massage och massor med olja. Wonderful!!!

Med en relativt avslappnad rygg är det dags att ta till de sista krafterna och bli klar med den där jäkla teater reviewen!

Hörs senare PUSSS <3

Golfapor


Love

Crazy Swedes i farten..!

Kategori: Allmänt

Ja, vad gör egentligen the crazy swedes när dom är uttråkade (inte för att vi någonsin blir speciellt uttråkade)?! Jo det ska jag säga er: dom flyr plugghörnan i dormsen, springer ut på gräsplätten utanför, det är sol och varmt så dom strippar lite oskyldigt och lägger sig och solar. Värt att tillägga är att dom sätter på ipoden på högsta volym och schteeeeeker!

Nu är vi dock tillbaka i våran plugghörna i dormsen (Emmas säng). Suger lite på klubbor och ska snart iväg för att käka dinner i subben. Därefter blir det golf. Vi freshmen har utmanat de äldre i laget på scramble. Kommer bli väldigt intensivt, alla är minst sagt väldigt tävlingsinriktade.......Vi är jäkligt sugna på bio ikväll, får se vad som händer.

The Crazy Swedes...

Im In Love!!!

Kategori: Allmänt

Har fixat massor med ärenden nu, perfekt! Äntligen kan jag pusta ut lite för dagen, innan jag ska iväg och kolla på teater pjäsen "Main Street". Får se om det är något intressant.

Hur som helst, sitter och web shoppar lite. Klickade hem lite härliga grejer från Victoria's Secret för någon dag sedan. Blev dock typ kär i några accessoarer från Forever 21. MÅSTE HA DEM!!!

Nu ska jag ta en powernap så jag klarar av att hålla ögonen vakna under teatern. Checka in länken nedan sålänge.
Pusss o Kraam

Ringar, armband, sjal, myströja... I love it! Klicka in på http://www.forever21.com om du vill kolla vidare!!!

Redan inköpt från min favoritaffär Victoria's Secret <3 (Dock är bikinin i rosa, såklart!)

TGIF!!!

Kategori: Allmänt

Yes! Thank God It's Friday!

Sitter och chillar lite med Maria och Iris i preco för tilfället. Var och lämnade massor med bilder från det gångna året till tränaren som hon ska lägga in i n scratch book. Blev en hel del bilder kan jag säga.

En liten update, igår bjöd Iris med mig och Jennifer till en glass bar- "The Blue Cow". Där finns det yoghurt glass och tusen olika strössel och godis strössel. Extra poäng till att glassen är fettfri! Halleluja! hahaha

Den här helgen har vi en hel del plugg att göra, eller nej, inte en hel del, utan sjuktgaletjävlabajs mycket att göra!!!! Ikväll ska vi på en teater pjäs och skriva en analys på den, under resterande helgen blir det till att skriva två andra analyser, plugga massor geografi med mera. Självklart hinner vi med en tur till Mallet för att göra en del shopping. Förresten, köpte lite nice grejer på Victoria's Secret online shop, lägger upp det snart.

Nu ska vi till subben och käka.

Ttyl bitches, PUSSSS <3

Hungriiig

Kategori: Allmänt

Nu sitte jag och Jennifer på vår favvo lektion: Geography101. Wihooo! Våra magar kurrar dock som små griskultingar...
Sista fysen för den här terminen blev avklarad idag, massa armhävningar, sit ups och löpning. Så duktiga är vi! =D

Nää.. nu ska vi försöka lyssna på lärarinnan lite... (läsa bloggar o aftonbladet)

Pussssipuss

VI VILL HA DETTA JUST NU!!!!

Trötthet och Stress

Kategori: Allmänt

Usch fy och blää.. är det ett konstigt sammanträffande humöret faller när det blir regn? Don't think so. Är riktigt trött och har alldeles för mkt att plugga. Har ett härligt test att se fram emot imorgon också på fysen...........

SKa försöka plugga lite engelska nu och springa iväg på Zumba klassen, vet inte om jag orkar men borde nog göra det. Blir alltid på mycket bättre humör utav att skaka lite på höfter och rumpa wohoo!!!

PUSSSS

"Chokladbollar"

Kategori: Allmänt

Yepp, nu befinner ja mej pa det varldsberomda "Verna", det ar i detta kvarteret allt hander...smaskiga historier heheh Skamt asido, idag ska vi baka chokladbollar, det ar Marias 21 arsdag vilket ar som att fylla 18 i Sverige. Vi ska dra ivag till Albertan snart och shoppa lite ingredienser (har dock svenska havregryn med mig, mums!)

Vadret ar fortfarande skit nice, sol, varmt, shorts, linne, klanning, solbrillor u know it! Love it!

Nee, nu maste vi fixa har!

Pusss o kraaam

MUMS!!!!

Grattis Marre!!!!!!!!!!!!!   :D

Powernap

Kategori: Allmänt

Klar med dagens klasser: english102, theatre101 och University105. Sen en snabbis med effektivt skolarbete i Preco och därefter lunch i subben med Marre, Karre och hennes bf. Nu ska jag ta en power nap innan det blir dags att spela golf i värmen. Så härligt väder!!! Ska ta vara på denna dagen för från och med imorgon så ska det bli ostadigare och kallare =( typiskt! Kanske Guds drag så jag verkligen sätter mig inne i Bibblan och pluggar?? haha Ne, godnatt på er eller vad man ska säga. Är riktigt trött, blev ganska sent igårkväll när jag försökte skriva klart min theatre assignment och mitt word hängde sig så fort jag skrev ett ord. Yepp, vart lite knivigt men löste sig tillslut.

Svinga lugnt!

(Ja jag trotsar vår diet för en stund Jennifer med en äcklig amerikansk
chokladkaka..miss u!)

(tokig bild från förra terminen =D)

Meatballs

Kategori: Allmänt

Nee.. det gick inte riktigt enligt städ- och plugg planerna idag. Går inte när det är så fint väder! Blev upplockad av MIchelle och Maria så åkte vi till Albertan och köpte ingredienser till köttbullar och Barilla Spaghetti. Rullade säkert 100 stycken! Men det är det värt, så himla gott. Känner sig nästan som hemma. Längtar så tills jag och Jennifer har vår lägenhet efter sommaren, då ska det lagas mat! =D However, vi avslutade köttbullemiddan med en dessert a la Katie- Rootbear och vaniljglass. Rootbear är ju inte riktigt min favorit men var ju tvungen att smaka, och det fick ett Godkänt.
Nu ska jag ta en varm dusch och få bort matoset från mitt hår haha sen är det dags för sömn!

Puss och Kram

Plugg och Städning på G

Kategori: Allmänt

Har sjukt mycket att få gjort just nu. Är fyra veckor kvar tills jag kommer hem, tre veckor kvar med skolarbete puh! Hur ska detta gå?? Har dock varit en kanon helg med sol, party och friends. Igår stack vi iväg ett gäng och kollade på am. football och därefter tjejernas softball match. Vi låg och stekte i solen, på vägen tillbaks satt vi i truckens flak därbak och njöt av den svalkande vinden. Har fått solbränna!!! Därefter bar det av till en Mongolisk restaurang med buffé, så jäkla gott! Kvällen tillbringades såklart at Verna med öl, drinkar, bear pong och en trampolin. Värt att tilläggas: Kvällen avslutades med en ömmande svanskota!

Nu är det dags för städ och plugg, buhuuu måste dra ner persiennerna så jag inte ser den skinande solen. Får ångest!!!

Härliga Pics från gårdagskvällen, enjoy!

Kategori: Allmänt

Sol, sol, sol!

Kategori: Allmänt

Visst är det underligt hur bara solsken kan ge dig ett sånt lyckorus?! Solen värmer, solglasögonen är på, linne och shorts. Perfekt! Dock finns det alldeles för mkt att göra inomhus.. Måste, måste, måste städa mitt rum. Hoppas över alla klädhögar hmm.. Bäst att sätta igång nu, ska möta upp Maria och Michelle och kolla på fotboll snart.

Puss kram från ett soligt och varmt Boise

Im Happy here!

I'm Happy Here!

Lyckad kväll

Kategori: Allmänt


GODNATTTTTT <3 <3 <3

Vi Delar På Allt!

Kategori: Allmänt

Ja, precis allt!

Jennifer och jag gör allt tillsammans, delar på allt... Ibland lyckas vi dock inte med att dela allt exakt lika, men idag lyckades vi alldeles ypperligt! Vi har precis gjort ett prov och det gick galant för oss båda! Vi delade exakt lika på vår älskade hjärna. För det mesta har vi hjärnan varannan dag, men idag så delade vi inprincip exakt lika!

Voila, notre cerveau moitiés:

Avboka Flygbiljett!!!

Kategori: Allmänt

Ja, jag och Jennifer tänkte då vara lite duktiga och vara före i vårt "arbete" (eller försöka vara så kallade superlearners). Så vi bokade flygbiljett igår (innan priset har gått upp ännu mer) tyckte vi var jätte duktigt gjort. Dock upptäckte Jennifers pappa nyligen att det skulle bli jäkligt tight att hinna med vår andra flight på turen hem mot Sverige i December (50 min). Men jag och Jennifer tänkte ju inte på det, så nu sitter vi inne på skype med hennes familj, hennes mor är uppkopplad på typ tre linjer och försöker frenetiskt hjälpa oss att omboka (visst ja, värt att nämna är att vi måste hinna omboka inom 24h, PANIK!!!).

Hmm.. klockan är typ 8 på morgonen, vi kom precis från Fysträningen där vi sprintade eller nej SPURTADE 2 miles! Vi är svettiga, men vi hinner inte duscha. Dock ser det ju ut som vi duschat hehehe. Nee, asså nu måste vi göra some progress!

PUSSSS från två svettiga blondiner <3





Dear Preco, We Are Back!

Kategori: Allmänt

Dear Preco,
Yes as you can hear we r back, louder and crazier  than ever. But today we are studying really hard, we have a big fat ass (xplosion) tomorrow. Wish us luck!

Kind Regards,

Emma and Jennifer, The Crazy Swedes

Min Tvilling Syster Är Äntligen Tillbaks

Kategori: Allmänt

Äntligen är min tvillingsyster tillbaks från Texas. Nu går inte Boise säkert, antar alla våra upptåg har varit väldigt efterlängtade hehe. Är precis klar med lektionerna för idag, sitter och väntar på att min andra hälft ska bli klar så vi kan gå och äta i ”Subben” (våran älskade matsal), följt av ett golfmöte.

Är sol och 20 grader varmt idag, awesome!!! Sol och värme gör oss alltid på bra humör.

Vet ni? Det är endast ca 33 dagar kvar tills vi anländer i Sverige! Helt osannolikt ju, tiden går så fort. Dock är vi sönderstressade, har galet mycket prov och inlämningar. Hur ska vi hinna med allt på knappt fyra veckor?

Galna upptåg på G...

Galna upptåg på G...

Hustle! On the Line!

Kategori: Allmänt

Yepp, ännu en fys avklarad. Ja, vi har fysträning även att vi är golfspelare!! Här snackar vi blod svett och tårar. Hur som helst, vår fystränare är Coach McDonald aka "Donken", en ökänd "liten" prick hehe. Idag hade Donken bestämt sig för att plåga oss extra mycket (trodde inte det var möjligt). Efter dips, chins, armhävningar, utfall, medicinboll, pilates boll, kondition- löpning!!!, så var man riktigt mör i kroppen. Men oh vilken härlig känsla det är efteråt! Jennifer kunde inte sagt det bättre: "Beach 2021 here we come!". Lektioner för dagen avklarade, nu återstår endast golfträning och plugg.

En finfin bild på den ökände Donken kommer upp senare idag, be excited!

Nu Är Jag Officiellt En Riktig Amerikan

Kategori: Allmänt

Trodde aldrig det skulle ske, men nu har det skett: jag har köpt Peanut Butter/Jordnötsmör. Men nöden har ju som sagt ingen lag, för helt plötsligt var jag jäkligt sugen på Peanut Butter när jag var på vår älskade mataffär "Albertsson's" (Alberta), vilket typ är vårt andra hem hehe. Varit en relativt lugn och regning dag, mojnade dock framåt dagen så blev 18 hål spelade. Nice!
Nu ska jag käka lite av mitt älskade Peanut Butter och därefter få lite vettiga saker gjorda!

PS. Säg inte till Coach att jag ätit av denna äckelburk, även om smaken är helt okej vill ja inte äta det på våra golftävlingar DS.


Beskåda den ökända burken, inhandlad på Albertan <3

This Is Me

Kategori: Allmänt

Nu har även jag lyckats signa upp ett konto på blogg.se, isn't that amazing!?

Kort om mig: En glad och sprallig tjej som för tillfället befinner sig i Boise ID, USA. Pluggar och spelar College golf, lever livet med andra ord. Har varit här sedan Augusti 2009, alltså snart ett helt år avklarat! Har två syskon, Frida och Olle (LOVE) och Mamma Eva och Pappa Ulf. Saknar dem väldigt mycket här på andra sidan Atlanten.
Hur som helst, ska försöka besöka den här sidan flitigt och berätta vad jag sysslar med här borta, vilket är en hel del!

Puss på er, and Welcome!!!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt