Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Fall 2012

Kategori: Allmänt

Skolan/golf/fys är igång. Fullt ös medvetslös!!!

Flyttdag!

Kategori: Allmänt

Idag kom Jennifer tillbaks till Boise, hjälpt henne bära och kånka allt från storage till hennes lägenhet. Trötter nu!!! Så netflix igen katchiiing

Apple Tv

Kategori: Allmänt

Har blivit en teknik nörd, men älskar Apple tv plus netflix! Nu kvällsmat och mys!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1879940/images/2012/pic_5034315dddf2b31f090012b4.jpg" class="image">

Tuesday

Kategori: Allmänt

Är det tisdag idag eller?! Har typ noll koll på dagarna. Men måste komma in i det asap för livet börjar på Måndag igen haha! Har haft en carpet guy här nu, läckte vatten eller blev typ kondens från fläkten. Så dom cuttade typ upp en kant och satte dit en fläkt så hela mattan är upplyft eller vet inte hur jag ska förklara?! Hahah men det är bra kanske fräschar upp lite på köpet gratis?!

Fixar andra ärenden idag med..lite VS trosor inhandlade..Apple tv..med mera. Visst ja gjorde emission testet på bilen med och allt va perfekt så det va skönt!

Det bara är så

Kategori: Allmänt

Varit och traffat en recruit nu. Dock kommer jag ha graduerat innan hon kommer hit. Men hon va trevlig! Tank att det dar va ja for mer an tre ar sedan liksom, sick! haha
 
Nu ska jag ivag med min lilla bil igen, har i Boise bryr dom sig (alla fall lite) om miljon sa har maste man typ besikta luftkvaliteten. Antar typ atalysatorn eller nagot sadant. Lolz  Sa ska ivag och gora det...dock ligger detta stallet precis bredvid TJ Maxx...hmmmmmm! I better stay out of there, for att inte tala om DWS! Det ar en designer shoes...billigt...kliar i fingrarna eller i tarna kanske jag skulle saga?! haha
 
Ne slut pa tramset nu ska jag ivag. Idag kommer L tillbaks fran Pennsylvania! Sa hoppas pa nagot valplanerat och mysigt ikvall.
 
Pusss pa er!
 

I Love Candy

Kategori: Allmänt

Kunde inte hitta en bättre och passande doft till mig liksom haha. Har alla fall äntligen hittat bubbelbad i detta land! Så tar ett bubbelbad nu, kommer lukta godis hihi

Verkligen så avkopplande ett varmt bubbelbad med Leona Lewis i högtalarna!

@Bilverkstan

Kategori: Allmänt

Behöver en oil change till bilen. Dom sa jag borde göra det inom en månad när jag va här och fixa grillen förra veckan som trilla av i biltvätten (tjejen som hade bilen innan mig tejpade upp den med vanlig tejp haha). Så lite olja till min lilla bubbla, sen upp till mallet för shopping och restaurang. Good day, Love it!

Just nu:

How To Get Out From Ure Favorite Store wt the one thing u were supposed to get..?!?

Kategori: Allmänt

Skulle vilja säga att det är omöjligt?! Fuck! Skulle in och köpa ett överkast...slutade med att jag hamnade i provhytten! Men gjorde tre kap alltså! Woopwoop...nu måste jag städa, duscha Nicki lortgrisen, duscha mig, tvätta heltäckningsmattan...uh uh. Får spränga högtalarna med någon bra musik om jag ska hinna allt det PLUS sminka mig snygg till klockan 7! Men längtar ☺

The Revenge of the Bridesmaids

Kategori: Allmänt

Fixat Netflix...fattar inte varför jag inte skaffat det tidigare?! Bästa ever! Kolla hur mycket filmer du vill...så kör ett film maraton ikväll istället. Känner inte för att gå ut idag, skönt att mysa med min älskling Nicki picki hihi Nu kolla " it on Again"

Saturday

Kategori: Allmänt

Men känns som det är Söndag!! Jäkligt seg just nu, uttorkad och ja. Haha tar ett lååååångt bad just nu och lyssnar på Bob Marley, relaxing! Alla vill ut idag igen men vette sjutton uh.. Men samtidigt endast en vecka kvar till skolan börjar etc och då kommer man typ inte ha något socialt liv. Hmm.. Vi får se igen..pallar typ inte ens sminka mig. Men rockade mina fina nya J.Campbell igår som vart omtyckta! Älskar dom. Så kanske kommer va enda anledningen att gå ut idag med för dom är så fina hihih

Work

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från jobbet min sömntuta typ sov än haha men nu ska vi dra på en mexikans restaurang chipotle (felstavat) haha sjukt gott alla fall! Hörs sen!

Tjejkväll!

Kategori: Allmänt

Sån rolig torsdagskväll!! Tjejsnack och roligheter I like!! Idag kommer fler överraskningar...kanske blir honored att vara någons bridesmaide....och sen kommer min snutteskrutt 3.30! Woop kommer bli en vild helg!

Thursday

Kategori:

Har typ inte gjort något idag men har ändå gjort massor?! Haha varit upp till Walmart och fick dom till att leta i datasystemet efter the serial number till min data jag köpte där för lite mer än ett år sedan. Min dator och tv vart ju stulen men hade inte serial nummret kvar till datan, bara till teven vilken polisen hittade. En kille hade lagt upp den på en online handel typ... Så ska se om datan blir spårad till hans namn med. Rätt coolt polisen lägger ner så mycket jobb på detta, jobbar med en detektiv som lägger ner massa jobb på det här. Skönt, man känner sig säker och att dom bryr sig så mycket. Tror inte lila mycket hade blivit gjort hemma i Sverige, tyvärr. Anyways, Walmart va hjälpsamma och hittade nummret relativt snabbt så får se vad som händer nu.

Ikväll känner jag för tjejkväll!!! Ska träffa Iby och dricka lite mimosas (så gott och sommar fräscht). Sen kanske vi går till ett ställe som heter Suds. Är typ innestänger på Torsdagar lolz haha ser typ ut som en barack men är rätt kul där inne plus att man får en öl för $1 på torsdag kvällar, alltså ca7kr!! Galet och gott!! Hihi Nehe nu måste jag duscha!!!

Lite osminkade ego-bilder:

Kolla hit alla män!

Kategori:

Ska Man Våga Ställa Sig På Den Där?!

Kategori:

Vart en sväng till gymmet, äntligen! Men känner jag måste utnyttja min ledighet=inte mycket fys (och inte tillräckligt me golf heller). Men när man gör det 24/7 alla andra dagar på året är det skönt med ett break. But dont get me wrong för borde ägna mer tid till framförallt träning om jag inte ska rulla fram på banan?!?

Anyways, så tog tummen ur och köpte en våg. Har inte haft någon sen jag kom hit år 2009 haha jäkligt skönt att inte ha någon kan jag ju säga. Men köpte en mer invecklad våg, den väger body fat, hydration level, BMI, och bone mass. Så ska testa den när jag är på jäkligt gott humör någon dag så jag inte begär självmord liksom haha!!!!

Folket vill ha med mig ut ikväll..men jag är jäkligt trött så vette sjutton...plus att min bestie prutt kommer till Boise på Fredag så lär bli en vild helg med honom...hmm återstår att se helt enkelt!

Trötter

Kategori:

Shit va trött och seg jag är! Ovant att gå upp klockan 7 haha, vaknar ju runt 11 liksom. Tar verkligen vara på lovet, för snart börjar skolan och fysen vilket betyder att jag kommer behöva vakna strax efter 5 på morgonen ew!

Sitter och kollar nyheterna och är lite bitter för alla skogsbränder, rätt läskigt, men det är aska så är inte så bra att vara ute.

Har alla fall trotsat detta för imorgon ska jag med Iby till Lucky Peak och därefter ska vi till Iou (bästa sushi buffén ever!).

Snart ska jag på power Abs och turbokick mer min bästis L, måste börja röra på fläsket nu. Tagit ledigt alldeles för länge.

One Love

Ps. Bjuder på gratis porr:

Nu Polisen

Kategori:

Agerar detektiv lolz

Untz Untz

Kategori: Allmänt

 
Hittar bara fler och fler anledningar att belona mig sjalv med fina presenter liksom.
For det ar jag verkligen vard.
Puss Pa Mig
Tihi
<3

Nail Bling

Kategori:

Alltså varför har dom inte kommit på den här uppfinningen för länge sen?!? Det har ju funnits ett tag nu men har inte testat det. Så det är alltså nagel klistermärken typ. Dom finns att köpa i massa olika mönster och färger. Jag är en av dem som HaTar att måla naglarna, eller nej det är själva torknings processen jag hatar. Jag är alldeles för otålig för att sitta och vänta på att det ska torka, så det blir alltid förstört. Detta va alla fall skit lätt, får se om det håller också?! La på ett lager top coat för extra hållbarhet sen för lite glans. Men snyggt blev det alla fall?!?

Party Sugen ELLER??

Kategori: Allmänt

Tycker "Goin In" ar grym!
Och Jennifer Lopez ar grymt snygg ocksa!
 

Wow

Kategori:

Testade precis tandblekningen jag köpte, grym!!! Ser fresh ut..och har aldrig riktigt trott på dessa hemmabruks produkter men det funka! So happy. Varit och fixat lite ärenden nu med, bilen bland annat...nu dags att fixa krubb!!

Excited

Kategori:

Nu har jag näääästan städat klart!!! Tre soppsäckar fulla, vet inte hur?! Sick!!

Ska iväg och köpa ett till påslakan plus en salladsskål eller något, är verkligen i behov av en haha! Här är alla fall en bild på lite av det jag köpte..köpte lite fransar och tandblekning med mera så får visa resultatet sen, hoppas på ett bra sådant!

Shopping

Kategori:

Varit med min frisörska på massa fina hårsalonger för att shoppa massa produkter till mitt hår. En glans/heat protector spray, ny plattång, schampo balsam. Sen köpte jag lite andra roliga grejer till ögon, naglar etc. Så spännande vill testa allt nununu, men lovade mej själv att städa först. Ite värsta stökigt men måste dammsuga och diska..mår fan dåligt och sover dåligt när det inte är rent!!! Fast inatt sov jag gott efter den goda nyheten med betygen igår tihiii A i alla tre sommarklasser! Puss på mig som pallar vara en plugghäst under sommaren. Anyways, nu dags att städa och måste laga mat med...sen kommer bilder på alla inköp. Fan brände pengar idag...va på bilverkstaden med för att skruva dit grillen ordentligt (för tillfället är den fasttejpad...) bara det går på 1000lr liksom sen tänkte jag slå ut bucklan där bak och en liten där fram...bara det 1000kr också får se om jag fixar det. Pallar inte pröjsa 1000papp för det men får se är faktiskt ett bra pris egentligen, men jag lägger ju hellre pengarna på något annat liksom...hehehehe

Aw my Gawd!!!

Kategori:

Måste berömma mig själv faktiskt, stolt över mig själv blir jag ibland. Iallafall när man ger allt, och kämpar.
Smart work+Hard work+Dedication=Success!!!

Nu ska jag sussa, och det gör jag ned ett stort leende på läpparna!

Ps. I Miss Her:

Lego

Kategori:

@Lucky Peak

Kategori:

Living the life

Vardags-lyx!

Kategori:

Because Im worth it!

Klippt håret och pedicure igår. Behövde en uppfräschning efter allt plugg och jobb!

Hehehe

Kategori:

God morgon!!

Kategori:

Eller aa..godmiddag..klockan är liksom halv fyra!!! Wuäää har bara inte orkat gå upp..kanske dags att sa tag i lovet och få något gjort idag?! Stor dag imorgon liksom! Woopwoop

Hello what's your name cutie?!

Kategori:

- Hey whats ure name? - Hi, my names Bajs - ooh that's a pretty name!!! (Emma typ dör i skrattattack)

Sunday Funday med min Trini Bästis

Kategori:

Att ha lite roligt gör än ju mer motiverad att plugga! Eller?!?...JODÅ!!!

Impulsive it is!

Kategori:

Min Fina Tavla Är Här!

Kategori:

Titta vad fint det blev hihi

3 Long Years!

Kategori:

Aaa så lång tid tog det att hitta Marabou i Boise! Kan inte förklara med ord hur lycklig jag är! #fetto Dessutom hitta jag Daim!!! Och på det bounty, lion, kinder choklad...mmmh! Sen hitta jag dessutom sill och ansjovis, så i jul ska jag fasiken fixa ett julbord, fanns tillomed rödkol!! Den på burk haha dörrrr tänk om man kan hitta massa julig mat framåt jul också?!??

Småbarn

Kategori:

Tänk vad mycket energi man har när man är liten, vad mycket man vill veta, allt man vill testa...och problem är ju en världslig sak. Så söta små pojkar jag fick coacha idag! Och som dom pratar!! Värre än min syster huhuh nu blir det laga lunch är hungrig som en varg blir nog lite lax..men stanna och köpte lite frukt, sallad så blir god fruktsallad till efterrätt och ska göra guacamole ikväll mums! Ha en bra dag allihop <3

Just chilleeeen

Kategori:

Myyser I badet nu...super bra musik i högtalarna och bara relaxar. Älskar verkligen musik!

Untz untz

Kategori:

Detta lär med största sannolikhet vara den sista online klassen jag tar. Har inprincip gjort klart hela klassen på en dag!!! Yes im a nerd, but a cool one! 😉 Har skrivit fyra critical essays med som är fett sega...men nu är även dom gjorda. Endast 3 journals kvar på 300 ord/each. Lätt som en plätt när man gjort det jobbigaste. Sen är det bara att börja med att läsa all literatur inför Måndags klassen...sista klassen med analyser och diskussion. Tiden går bajsigt fort! Nu ska jag ut på en liten cykeltur i varma solen, sen blir det nog lite avkoppling med ett bad, ansiktsmask eller något sådant. Jag har egentligen inte gått upp än sens jag vakna liksom haha fy fan..typ dags att sova nu liksom! Tur jag har jobb imorgon så jag kommer ut i detta hyper fina vädret!!!

Go Murray!!!

Kategori: Allmänt

OMG sa spannande tennisen ar!!!!! Kan inte fokusera pa plugg, detta maste jag ju se! Legat i sangen hela morgonen...sa skont!!! Men snart maste jag ta tag i plugget, for imorgon ar det jobb som galler! Men det ar roligt :D

Living Life

Kategori:

Lång Dag

Kategori:

Lång dag med fin fint Skype samtal med Jennifer som åter har en riktigt gröv stockholmska!! Därefter plugg, bad och lektion. Så nice fick sluta 2.5h tidigare för läraren tyckte vi va så duktiga, vi nio tappra studenter som vågade oss kvar i klassen lol! Nu kollar Nicki och jag på Bolt, fast han skäller mest..Nicki är som Bolt och tror han har superpowers typ..speciellt "skallet" haha

One more week

Kategori:

Puh, almost done!!!