Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Yahii yahooo

Kategori: Allmänt

Helllooo eller!?

Assa jag ar samst pa att blogga! Men whaterver! Varit en ganska sa chillig dag, vaknade saklart till reg...sprack upp lite under dagen...sen regn igen...sen sprack det upp....sen blev det svart och aska! Forstar inte vad det ar for fel pa vadret?!?!?! For ett ar sen lekte vi runt i linne och shorts, vi hade en solbranna!!!

Tog tillvara pa regnet, blev pannkakor, och massa stadande. SA SKONT! Var forjavligt alltsa. Nicki ar ganska nyduschad, nyborstad och soooot!

Nu maste jag dra, ska pa dejjjt yaoo! hahaha men ni boys ar fortfarande dickheads, aven om ni bjuder pa middag etc

Jag just nu :)



Btw, kolla in FB for bilder pa en toppen helg ! (och vecka)

Life's good!

Kategori: Allmänt

Tank vad mycket det gor nar man inte spelar golf 20 timmar i veckan?! Har massor med tid, fast anda inte. Varit och badat/lekt plus bastat i flera timmar med Jennifer o Linnea NICE!
Chillat lagomt mycket idag. Fortfarande lite seg fran min forkylning, men imorgon ar det fys sa det ar bara fullt os!

Skriva klart lite plugg nu, sen ar det sussa...om Nicki inte ar hyper pigg. Har en kansla av att han sovit for mkt idag...sa far se om det blir ngn somn ja. Shopping imorgon kanske, I like. Men har inte jatte bra ekonomi att shoppa for, men ngt kan det sakert bli.

PUSSSSSSSS

(skulle ladda upp bild men funkar inte o orkar inte...men ni vet ju hur snygg jag ar)



Sorrrry Alsklingar!

Kategori: Allmänt

Numera far ni njuta av en blogg utan de tre sista bokstaverna i det svenska alfabetet. Min alskade mac har namligen somnat in RIP! Den ar bara hjarndod for tillfallet, sa hoppas pa han kanske vaknar upp inom en snar framtid. Blev alla fall ett panik besok pa Walmart (billigt billigt). Shoppade lite impulsmaaigt en sandar minidata, nice! Gillar den, helt ok, nice skarm etc...lite litet minne da...men ah...for 2000 papp ar den inte fy skam alltsa!

Sa, mitt icke bloggande skyller jag pa en trasig dator. Plus ett alldeles for upptaget liv =D

Anyways, sitter ute pa far lilla balkong nu, borjar antligen bli lite varmare ute alla fall. Traden blommar och det luktar gott. Plus att dom heta killarna vaknar upp ur sitt ide. Spanar ut over Jackssons, valdigt sexigt.....

Naaa, nu ska jag sitta har o chilla. Har tranat alldeles for mkt den har veckan med forkylning i kroppen. Men kul har det varit! Far ta och vila idag.

KYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll (när han inte äter upp mina fingrar)

Kategori: Allmänt


Min lilla skatt <3 =D

9:e bilden: Någon i din släkt.

Kategori: Allmänt


Ja o dundermormor posear i London!
Längtar efter lilla mommo <3

Äntligen sol idag btw, men vad gör det? För vi sitter inne i mörker och kollar på japansese animation hehe...(japansk tecknad porr) Fick ett litet lunch break nu, så hann hem en snabbis. Men måste rulla tillbaks nu. Hörs ikväll!

Pusss på er snyggon!

8:e bilden: En person som du saknar.

Kategori: Allmänt


Saknar ma o pa väldans mycket!!! <3

Om jag vore rik...

Kategori: Allmänt

...eller alla fall ett par papp rikare i månaden alla fall...då vet jag vad jag skulle spendera dom på. Skulle bli perfa ju!!! Men nä, man är ju tyvärr inte jätte rik som student. Men här klagas inte!

Varit en sjukligt lång dag (typ som alltid?). Gårdagen var likaså fullspäckad, bra golfspel btw. När vi kom hem var det bara att svira om och så bar det av mot service learning. Pressade in 3h den här gången. I like! Var några normala ungar där idag med, så sista timmen ville dom spela volleyball, vart ju riktigt svettig. Men kul va det!
Hem runt 11ich, skriva klart en uppgift som var due 00.00, ut med hunden och sen bums i säng! För imorse var det dags för älskade weekend workshop från 9.30-5.30..med 30 mins rast... Yes livet är tufft ibland. Speciellt när workshop temat är Japanese animation. Hmmmmmmm....vi kollade på massa japanska animerade filmer? filmklipp?...I dono, men jag var riktigt taggad när vi kolla på Sailor Moon!!!! Var ju en av mina favvo program (eller aa jag dras ju liksom inte för att kolla på det nu heller men aa). Men det var verkligen det enda programmet som var något sådär normalt? De andra var typ tecknad porr...alltså läraren i den här workshopen är skum..det är allt jag har och säga. Så nu ska jag sussa för imorgon är det åter igen massa japanska filmer som ska ses. Omg, hur ska jag klara mig igenom dessa timmar?! =( Aaah, vi skullle klä ut oss imorgon igen till vår favorit japanska animation figur... WHUT!? Får väl säga jag är Sailor Moon då, precis lika långa bed o sådär.. hehee

NÄä, asså shit GODNATTT folket, eller GodMORGON Sverige!!!

PUSS!

7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Kategori: Allmänt


<3

Rolig post idag!

Kategori: Allmänt

Yihooo ingen fet mobilräkning från T-mobile idag! Idag kom istället paket från Forever 21 med en leopard klänning (enaxlad, tight o as sexig får inte äta något innan jag använder den bara jk jk), en gullig jumpsuit i klar blå färg o lite volang runt tuttarna, och slutligen en jätte söt sommarklänning. För det första orkar inte lägga upp bilder, för det andra orkar inte söka på online shoppingen efter bilderna plus att det sitter mycket snyggare på mig än på modellerna, för det tredje orkar jag inte med detta vädret! Var nice denna helgen, men alltså det här är ju fan deprimerande?! Regn i förmiddags, vaknade liksom av att regnet slog mot fönstret inatt. Lättade under dagen så var helt ok o spela golf, var till o med sol och nästan lite varmt. Anyways, fys imorgon HÄRLIGT! Så nu ska jag sova, för ska som vanligt upp med tuppen.

PUSSSS


Nu ska jag och trötter sussa, han behöver en dusch efter löpturerna idag alltså. (Får bli en imorgon)

6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Kategori: Allmänt


Aww mina sötnosar!!! Detta är två äkta vänner jag inte varit med sen i julas!!! =( Men 5,5 vecka kvar sen är vi återförenade och ska ha en sommar fylld av crazyness!! <3<3<3

Miss You!!!

Kategori: Allmänt


Aww, sa glad blev jag nar jag sag min lilla snutt har besokt min blogg, tihii! You made my day! Alltsa fick just fetaste mobilrakningen, ibland hatar jag T-mobile sa mkt!!! Betalar $5 extra varje manad for att kunna ringa internationellt 10 cent i minuten, fett bra ju! Men nu sa har det anda blivit ngt fell...$200 rakning hitta jag i brevladan nice! Sa blir till att springa till T-mobile och klaga nu. Men fran depp till glad, tack Carro Barro! Snart ses vi, sommar o sol, da ska vi ha kul!

PUSSPUSS bitches

Miss You!!!

Kategori: Allmänt


Aww, sa glad blev jag nar jag sag min lilla snutt har besokt min blogg, tihii! You made my day! Alltsa fick just fetaste mobilrakningen, ibland hatar jag T-mobile sa mkt!!! Betalar $5 extra varje manad for att kunna ringa internationellt 10 cent i minuten, fett bra ju! Men nu sa har det anda blivit ngt fell...$200 rakning hitta jag i brevladan nice! Sa blir till att springa till T-mobile och klaga nu. Men fran depp till glad, tack Carro Barro! Snart ses vi, sommar o sol, da ska vi ha kul!

PUSSPUSS bitches

Update!!!

Kategori: Allmänt

Har varit ytterst upptagen de här dagarna. 1) Jennifer är hemma 2) Det har varit sommarväder 3) Mitt liv är så underbart!

I Tisdags kväll så blev det bullbak, vanilj- och kanelbullar. Ville så gärna lägga  upp en bild på mina fina bullar, riktigt stolt över mig själv! Men skulle överraska min älskling när hon kom tillbaks tihiii (så blev ingen blogguppdatering på nästan en vecka?).Anyways, vi har varit på jakt på lägenhet de här dagarna och cyklat runt hela jävla Bosie, men hittade inget sådär perfelt. Eller aa, det var ju en som var ganska perfekt ja...men där tilläts inte hundar ptfff

Ska kolla vidare på Jersey Shore nu, sen blir det lite plugg, lite gym, lite jacuzzi, mycket mys!

Bjussar på lite bilder från de här dagarna (btw kolla in bikinin ja köpte på VS, sexigt sexigt!)

Pusss på er och hoppas ni har en bra dag, snart ses vi. Bara 6 veckich kvar!


Scrapbook!!! =D Vår Myskväll -- Lördag

Några av mina goda kanelbullar! MuMS!

Golfrunda i skjorts och linne! We like it!

Fredags dinner i solskenet! Äntligen!

Denna överdelen
+
underdelen nedan=
SUPER HOT!!!