Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Julstök!

Kategori: Allmänt

Dan före dan före dopparedan, det är rätt tror jag?! -.- Är alla fall de 22 December idag. Snaaaart julafton. LÄngtar som en liten unge. Längtar efter all julmat, paketutdelning (har så många bra julklappar =D ), Kalle Anka såklart, tomtegröt...skidåkning på morgonen så man är sådär extra hungrig. Det som får mig i mest stämning är ändå all snö.
Nu julbakar jag och mami i köket. Chokladkola, knäck, fruktkaka, tårtbotten till prinsesstårtan... Frida och Alex ligger och latar sig ute i TV rummet såklart. Gillar Fridas entusiasm över att lära sig hur man gör knäck etc. Dock infinner hon sig ju inte i köket, lite svårt att lära då ;) tihii Alex är alla fall klart godkänd, men har ju bara gått 1 dag än ;) Imorgon ska han allt få hacka rödbetor tills fingrarna är lila XD
Gillar att vara hemma, mycket avkopplande! Men saknar NICKI!!!!! <3
Här är två bra julstämningslåtar:

Shitted On 'Em

Kategori: Allmänt

Nu är man hemma i Sweden igen. Kändes som det var alldeles nyss, tiden går så himla fort. Här är det snö upp över knäna, flera miljoner minusgrader...
Första morgonen här fick jag gå upp, klä på mig ett ton kläder och hjälpa mamma skotta ut bilen. Hon körde fast på våran tomt. Förstår ni hur mycket jäkla snö det är här uppe i lilla Sandseryd?!
Idag kommer Frida hem med sin maaaan. Han ska fira jul med familjen Dahlqvist, så får se hur länge till det håller tihii jk jk! Men det kommer bli jätte mysigt, längtar så till julafton. Blir kul att träffa Alex med, alla har ju träffat och godkänt honom utom jag... ;-D
Vaknade tidigt imorse när telefonen ringde. Antog det var Frida så sprang upp ut i köket för att höra om deras plan gick. Alla plan från London har ju varit inställda pga av väder etc så var orolig hon inte skulle komma hem. Men om allt har gått som det ska sitter hon i luften just nu. Haha vad komiskt det lät "sitter i luften"?! Aja, nu ska jag göra ett pepparkakshus och slå in alla julklappar när huset är tomt. Skönt att vara hemma själv men är lite uttråkad nu...
Ciaociao

Nicki Minaj

Kategori: Allmänt

Så jäkla cool är hon! Och crazzzzzzzy! Love it!


"Trust is like a mirror:
you can fix it if it’s broke,
but u can still see the crack
in that mother fuckers
reflection"


3h 28 mins left

Kategori: Allmänt

Snart är jag ombord på första flighten :D Just nu är jag hemma, dammsugit, duschat. Behövdes en uppfräschning innan man ska hem. Inte för att man kommer se så hemskt fräsch ut när man anländer... -.- Dunkar Nicki Minaj nu och smörjer in med VS PINK body lotion. Luktar för jäklans gott. Saknar Nicki! Får inte se honom förrän om en måndag =( Fick ett text nytt av babysittern att dom hade landat i Phoenix så dom är ju på god väg, och hittils verkar det ha gått bra haha Lilla Nicki, snälla snälla BEHAVE!
Ne, mer Nicki Minaj nu sen drar vi!
PUSSSSSSSSSSSSSSSS
Älskar mina naglar =D rawrr... så skönt med en lång dusch. Duschar hur ofta som helst men är alltid så bråttom till klass eller träning. Är seriöst 2 minuters duschar, nu vart det en på 20 nästan. Vill vara hemma nu!

Imorgon är jag påväg!

Kategori: Allmänt

Yepp, packar för fullt nu ju! Eller aa...har typ inte packat något än bara det viktigaste, vilket är alla julklappar. Älskar köpa presenter, har dock en kvar till pappsen att köpa imorgon..
Så nu är den här semestern över också =D Lämnade in alla böcker idag, känslan igår när vi gick ut från testing center med ett helt okej resultat på biologin...den går inte beskriva. Sån lättnad! Men nu vill vi bara heeem!
Idag sprang vi massa ärenden. Efter en lite galen natt, hemkommen på morgonkvisten så gick jag ut med Nicki. Slog två flugor i en smäll och fick CSN papper signade och shit. Usch snart ska man handskas med CSN skiten igen..orka dom -.- Men alla fall det jag skulle komma till var att vi fixa våra naglar idaaag! =D Fick för mig att göra något lite annorlunda så blev leopard tippar. Love it! Kommer typ göra om dom när jag kommer tilllbaks.
Sen kom lille Charlie och hämtade Nicki nyss. Han ska ta med honom till Arizona, har hört rykten om att han har en liten tjejhund där...så hoppas Nicki håller sig i skinnet hahah Men jag vet han kommer ha det super bra där, hoppas inte allt för bra. Vill ju han ska komma ihåg mej liksom..hrmf hehehe...och Jennifers tår <3 (dom lär han inte glömma han älskar dem, för att inte tala om hälsenorna XD)
Nää nu ska jag packa klart. Om jag är på humör kanske det blir ett snabbis inlägg på Boise flygplats imorgon innan vi lyfter. Har så himla mkt grejer jag vill skriva om men sen glömmer jag bort det LOL
PUSS PÅ ER
Saknar mamma pappa frida olle mormor kissekatterna och några andra, men snaaaart ses vi !
Skit trött..men här syns lite av mina nails. Puss på dom

NEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!

Kategori: Allmänt

Snart blir vi nog anmälda! För så som det låter från denna lägenhet...går inte att beskriva! hahah Nicki skäller och har hatifnatt...med andra ord damp =)  Köpte en råtta som hänger i ett snöre, så ska man fästa den uppe på dörrkarmen så hänger den här råttan och dinglar...och hoppar...Nicki hoppar då upp efter denna råttan, backar med all sin muskelkraft in mot mitt rum så gummilinan är totalt uttöjd. Sen släpper Nicki taget om råtta. Råttan dunkar in i dörren. Jennifer blir arg. Emma blir trött. Nicki skriker och skäller...Sen fortsätter han denna procedur om o om igen. Det är svårt att faktiskt föreställa sig denna situation, men den är faktiskt jävligt rolig hahah Så nu har jag snackat massa med skit igen.
VI har städat lägenheten!!! YEYEYEYEYEEYYYYY!!!! Har fått lite julstämning till o med...orkar inte skriva mer så slänger upp några skit dåliga cam bilder på delar av lägenheten...som jag skulle lagt upp för 4 månader sedan. Men bättre sent än aldrig yaoo!
PUsssss på er!!
Nicki.......damp.......-.-
Lite av mitt rum, lite av min säng med cheeta tema såklart mjauu...och Lil Wayne ofc puss på dig!
Lite mer...
Lite av köket =)
Vår fina gran och julstrumpor
Våra julestrumpor spegelvända...
"Crazy Swedes, just wanna have fun, Hakuna Matata"

2 timmars sömn

Kategori: Allmänt

Vilken vecka?! Är Fredag imorgon vilket betyder att jag drar hemåt om en vecka!!! MJAU!
Denna veckan:
Måndag: ? Kommer inte ihåg
Tisdag: Paintball, blev skjuten på röven så har fetaste blåmärket och svullnaden eftersom smarthuvet skjöt typ 5 cm nära
Onsdag: ? Kommer inte ihåg, sov..skulle plugga men vi gick till Taco Bell...sen blev vi bjudna på fest...La oss 6 på morgonen och gick upp kl.8 för klass..Fick tips i PR klassen att äta ägg och ost pinnar inför final exams. Hon sa man får en jämn sockernivå då.. hm?
Torsdag: sovit, ätit donuts...
Nu ska jag sova lite till, äta lakrits, kolla adventskalendern och kolla på Airbud.
Puss på er!

Holy Sunday

Kategori: Allmänt

Så jäkla trött!

Har pluggat i bibblan...försökt träffa min PR grupp..ingen kom typ.. -.- fick fock lite gjort själv...försökte printa lite av min portfolio på extra fint papper på cinco/fedex....det blev fel....emma blev arg....vi fick buisness carden gratis...emma o jennifer blev glada...så dom bestämde sig för att fira med.....BK!!!!!!!!!! BK is the shit!!! Så där satt vi och bara pratade skit. Var så länge sen jennifer och jag pratade skit sist. MYS PYS!

Nu ska ja ta en alvedon, en dunder halstablett, borsta tänderna (!!!) sen sooooova. För imorgon är det Biologi. Älskar att denna veckan ska vara "dead week"-->inga lektioner. Lärarna kan dock ha lektioner ändå om de anser allt material inte har gåtts igenom, eller om dom reviewar för finals (dock är det frivilligt då, men dom som har ngt innanför pannbenet går på det). Alla fall, min vecka kommer se ut som den gör varje vecka. För mina älskade lärare har bestämt sig för att deras klasser nödvändigtvis måste undervisas även under "dead week"... Halleluja....Emma blev arg... GODNATT!!

Can't go to the Party? Then take the party to your home!

Kategori: Allmänt

Yepp, precis vad vi gjorde. Eftersom vi inte kan vistas in public så tänkte vi att varför inte bjuda över lite folk då? Efter en alkohol klass på 8 timmar drog vi på VS och shoppade lite. Den här klassen/läraren hade total motsatt effekt alla fall. Vi har inte druckit på typ tre månader, men nu när vi tagit den här alko klassen så bestämmer vi oss för att festa natten lång!!! Och det var precis  vad vi gjorde. Grannar, lagkamrater och skolkamrater kom över.

Nu sitter jag i Bibblan och är så jävla uttråkad. Ska möta upp min PR grupp som består av en bög, lebb och en relativt "normal" tjej (vad det nu är) och sen jag då..hehehhe Vi ska alla fall sammanställa allt vårt arbete den här terminen som man ska lägga i sin portfolio. Sen vill vår lärare att vi ska printa på asa fina papper, färg..business cards, logga....sen helst plasta in alla sidor också..pärmar plastfickor....u name it. Kommer bli så stört dyrt, hade mycket hellre velat använda dom på VS liks. Nää..nu skriver jag skit som vanligt.

Herråå Chacha blää



Älskade smirnoff..we've missed u..a lot..

Slush

Kategori: Allmänt

Tyvärr är det inte slushen som man kan dricka..utan det är ett jävla slush skit väder. Sick! Uggsen är dyngsura, jag är dyngsur...och sur. Detta gråa trista väder gör mej så ledseeeen. Varför varför vaaaarför moder natur?! Varför måste regnet alltid komma efter snön? Det är inte logiskt, inte alls...

Men regnet, snön, slushen och allt annat hindrar inte mig.

I just wana have fun!

PUssssss på er ;)

No One Escapes Death! Not Even The Crazy Swedes...

Kategori: Allmänt

Såhär är det. Vår golf coach kom på en briliant idé i början av den här terminen. Alla fick ett "pass" man kan använda under den här terminen till att "missa" en fys. Dock ska man vara rädd om det här passet ut ifall att man skulle försova sig elr ngt annat hemskt. Jag sparade mitt hela terminen ifall jag skulle bli sjuk (är måste man fysa om man, seriöst nu, inte ligger på dödsbädden). Jag har dock inte blivit sjuk, inte något av det värre alla fall. Men alla fall, den här veckan är våra sista med fys. Så i Tisdags när vi skulle ha en mördar fys, efter en Thanksgiving där jag gjort allt annat än att träna, så tyckte både jag och jennifer att det var ett ypperligt tillfälle att använda våra pass. Dock hade Donken blivit lite smått irriterad...och haft en relativt "normal" (vad det nu är) fyspass. Han sa till laget att: "Tell the Swedes they don't escape death, we're doing the running on Thursday. And y'all better be here!"

Jaa..så idag mötte vi döden. Hade sån störd ångest igår..ugh. I Tisdags gick vi dock på ett skit tufft spinning pass för att komma igång med pulsen lite igen hehe. Det gick faktiskt för jäklans bra idag på fysen. Nice! Plus att det alltid var någon som klådde hunden i laget. Brrrrrraaaaa!!

Spydde 4 gånger efteråt när vi var påväg mot gymmet igen (inohmhushallen och gymmet är i två olika byggnader). Åt dessutom tre klyfto clementin innan fysen, så det kändes jäklans skönt i halsen måste jag säga. Plus att spyan SPRUTADE, alltså här snackar vi filmeffekter. Har mått illa typ hela dagen så hoppas ja inte håller på att bli sjuk =/ Plus jag är helt matt i kroppen nu. Men det var då värt det efter att vi satte dit hunden. YES!

Nu är jag i Preco..så borde återgå till plugget -.-

PUSSSSSSSS

I början av pluggandet...halvt trött, seg och uttråkad...

Några timmar senare.....:
Preco får oss att flippa...

Fy fan...

Snowday!

Kategori: Allmänt

Ja så kallas det här när det kommer typ 2 dm snö haha ALLA klasser inställda idag inklusive yogan. SÅ har bara lallat runt här hemma. Vi gav oss ut i "snöstormen" (??!!) för att göra lite ärenden..kom tillbaks med inget gjort. För allting är tydligen stängt pga denna "fruktansvärda" "snöstorm" Woooow. Men jag klagar verkligen inte (bara lite) för onsdagar är verkligen den sugigaste dagen många lektioner, tidigt, mitt i veckan, allmänt seeeegt... Så när klockan ringde 6.45 i morse och vi fick reda på att klasserna var inställda gick vi och la oss i den varma sängen och somnade om. Så många gånger man bara önskar man fick göra det! Plöstsligt händer det ju faktiskt! hehehe

Ligger fortfarande i sängen. Kollat massa MADE program på MTV. Jäklans kul det där. Käkat godis, myst med Nicki men sen blev han så jobbig. När han sovit och legat still ett tag får han myror i pälsen. Så han fick inte ligga här längre...måste väl ut med honom nu. Han älskar som sagt snön, även snöblask.. det är det värsta!

Ska väl tagga för fysen imorgon 5.45, alltså ingen mer mat för idag. Då vet vi ju vart den hamnar imorgon... uäää...är dock sista fysen!! yey! Nästa vecka är det dead week (pluggvecka, och då är det seriöst nu pluggvecka!) och veckan därpå är det finals week och då drar jag heeeeeeeem :D:D yeyeyeye will det ska gå fortfort! Har så många fina julklappar jag vill ge till the family nu!

Nää, nu måste jag göra något vettigt, typ kolla mer MADE och käka godis.
PUSSSSSSSS

Jag och min man, som aldrig skulle få för sig att krossa mitt hjärta! Yessss <3 Puss på dig Nicki <3<3