Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Filippa K

Kategori: Allmänt

2 day left?! Nu är det alltså dags att börja säga hejdå till alla fina vänner och en as nice sommar!! Ikväll ska hela familjen till granny som bjuder på dinner. Ska bli gott! Annars kommer denna dag vara en så kallad "fixar dag". Måste börja packa (kanske tvätta först??), köpa allt godis jag måååååste ha i Boise etc etc..

Igår va vi uppe i Lidköping på Ittala outleten. Tänk om man ändå vore riiiik?! Så sjukligt mkt snyggt porslin, speciellt nu när man ska flytta och är i inredningstankar. Blev alla fall två jätte fina Filippa K muggar och även en annan Ittala mugg i klarblå färg. Hoppas allt går ner i mina resväskor!

Nepp nu blir det till att dra ner till Jönköping city yeyyyyyy!

Reunion

Kategori: Allmänt

Den här sommaren har bjudit på många otänkbara tillfällen, för att inte nämna sjukt roliga stunder. Men som sagt sommaren lider mot sitt slut nu. ENdast en vecka kvar i Sweden. Sen drar jag och min bästaste Nicki tillbaks till andra sidan Atlanten.

Idag blir det bröd-bak och chill times med granny. Och imorgon kommer Friiiidolf hem! Yihooo!

P&K



Ja tänka sig att vi gick på dagis, lekis, låg-och mellan stadiet tillsammans?! Men fortfarande har vi lika kul <3

(Nuförtiden är det sånna här bilder som kommer laddas upp här..för det är tydlige olagligt att ladda upp liknande när man befinner sig i USA hohoohhohho)

Hello! Goodmorning!

Kategori: Allmänt

Nu är sommarlovet snart slut! Så kanske är dags att börja uppdatera lite. Blandade känslor att sommaren är slut måste jag säga. Men nu längtar jag efter USA, alla vänner och framförallt en normal livsstil. Nu lägger jag mig skit sent, sover jätte länge, käkar när jag vill, käkar typ godis till frukost...ugh! Verkligheten (fysen) kommer göra ont när vi kommer tillbaka men det ska nog ordna sig.

Är extra spännande den här terminen för har fixat en egen lya och längtaaaaaaar att få inreda den. Tyvärr är man ju en fattig studen så får se hur det ska lösas på bästa sätt. Prio den här terminen är alla fall en TV (har varit utan det i 2 år så känns som det är dags nu), sen någon slags soffa, fåtölj, kuddhörna??? Ge mig idéer! Gärna ekonomiska :) Har även tänkt mig lite djungel tema...härliga växter..lite leopard mönster någonstans...

Btw, klickade precis hem ett par as porriga strumpbyxor. Odd molly! Finns bara one size så håll tummarna att dom går över röven!

Nej, nu måste jag städa det är hemska rummet. Nicki hälsar till er alla! Snart blir det uppdatering och USA drama.

PUSSS KRAM!




I like!