Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Jobb in London

Kategori: Allmänt

Kom hem från jobbet precis. Gick mycket bra!!! Så jäklans god mat har dom där, hyper trevlig personal, till och med trevliga gäster. Har inte stött på något surkart (gubbjävlar räknas ej) hehehe. Behöver fylla på kylskåpet lite här hemma nu, så ska till Tesco nu weiii. Men det måste jag säga, jag saknar dig Alberta, väldigt mycket! Men Jennifer och jag är snart tillbaka tihiii.

Pusss o Kraams


As nice väder är det btw- LOVE IT!

Living the Life

Kategori: Allmänt

Lever verkligen livet här i London. Nu har mammsen kommit hit med för ett par dagar, mysigt mysigt! =D Ska med henne till Selfridges nu där hon ska klippa sig (hon är in love med frisören, Sebartian). Har fått jobb dessutom, värt allt jobb och slit med att sprida ut alla cv:n. Ska jobba på en restaurang/klubb som heter "The Archduke" ligger typ vid London Eye, väldigt mysigt område. Ne, nu måste jag dra ut i London värmen med mammsen. PUSSS KRAM!

London!

Kategori: Allmänt

Love it! Vi shoppar varje dag, dricker cocktails och lever på gröt hahah. Nu sitter vi på rummet och myser lite med film. Idag spelar England fotboll så det är minst sagt CRAZY!!! Så snart ska vi dra på oss våra blåsor och ut i natten! Ttyl! PUssss

Sämst Uppdatering

Kategori: Allmänt

hehehe är ALLDELES för upptagen i mitt liv för att hålla på med det här. Men sitter just nu hemma i Jennifers lägenhet, dit hon är nyinflyttad. As fint!!! Vi kom precis hem från city, har cyklat genom STAN, alltså SMETEN, och vi lever fortfarande!! hahah va hände jennifer?! (ja du vet vad som hände...)
Nu öppnar vi en glassbytta till lunch (måste återigen nämna hur mkt jag älskar våran livsstil), ska ikväll ut på några cocktails för att fira att vi åker till LONDON imorgon. WIhoooO!!!

Pusssssss från de två HYPERLYCKLIGA crazy swedes!!



I LooOOoove YOU!!!


Hemlighetsstämplat!

Kategori: Allmänt

Nu drar jag iväg på ett mycket viktigt uppdrag... Ni får veta imorgon vad jag ska göra... PUSSSSSS

En Speciell Dag

Kategori: Allmänt

Japp, idag är det en alldeles speciell dag... Kan ännu inte säga varför, men snart får ni veta...mkt snart.

Är nyvaken, lagomt trött, ska försöka städa (senare), men nu är det dags för en utsökt frukost bestående av baguetter, filmjölk, tée..hmm vad mer för gott kan ja raffsa ur skafferiet?! Ska man göra sig lite scrambled eggs kanske? Det är vad jag har levt på i ett halvår/ett år. Men nu börjar faktiskt suget komma tillbaks. Miss Boise!

Ajja, händer inte jätte mycket just nu, förutom att jag började med min online klass igår (bra att underhålla hjärnan lite under sommaren?!), studentfirande i helgen, massa party, massa party, Stockholm, LONDON!!!!!!!, massa party, massa party, och förhoppningsvis jobb....

PUSSSSSSSSS

Soon enough..!

Älskar Solen

Kategori: Allmänt

Så fint väder idag, ÄNTLIGEN! Varit hos mormor idag och klippt gräset med mera. Efter att svettats i solen (med cocos olja på huden för extra effekt av den snåla solen) serverades plättar, hallon, glass och mjölk. MUMS!!! Fick till och med lite bränna idag, perfect! Åkte sedan för att hämta upp mamma från jobbet, unnade mig en isglass på vägen dit. Har bara legat ute på tomten nu på kvällen (när jag inte varit taxi chaufför till Olle). Underbar dag!!! Men sjukt trött nu. Btw, på tisdag är hon häääär!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jennifer we r goina BE CRAZZZZZZYYYYY!!!!!!!!
PUSSSSSSSSSSSSS


Min heta bikini, Victoria's Secret