Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Denmark!!

Kategori: Allmänt

Danmark fan va gryyyyyymt!!!! Förlängning!!!! Vi hejjar!!!

Äntligen Fredag, handboll och golf!

Kategori: Allmänt

Första klassen klar, bara historia kvar sen är det helg!! Nice! Har ett litet break nu så ska kolla handbollen.

Igår hade vi bara en klass, så drog upp till mallet. Vi hittade en ny affär så shoppade massa ringar, örhängen etc etc.. Sen var det tomt i kylen och frysen så storhandlade mat. Hittade ett bröd utan socker som såg helt normalt ut. Men här i USA kallar dom det "Black bread"...jadu..

Pusss på er


Jag, Nicki och mitt "black bread"...

90-tals kväll

Kategori: Allmänt

Svingade golfklubborna idag för första gången på några månader :O sjukt! Men kändes som det var igår jag slog. Är sugen på att gå ut och spela nu!

Ikväll hade vi kvällsmat bestående av tunnbröd och allt som fanns i kylen. Kollade på dagispapporna (rolig) sen lyssnat på jackson 5, cleopatra etc hela kvällen.. haha cleopatra!!! Kommer ni ihåg dom!?

Dags att sova, fys imorgon -.-

Pusspuss



Sådärja

Kategori: Allmänt

Vi droppade ED-tech klassen idag..typ en teaching klass..alltså det är så segt detta de första två åren måste man läsa in core classes. SÅ beroende på din major så måste man ha visst antal poäng från olika areas. Vilket inprincip betyder man läser om mycket man redan gjort på gymnasiet..fast mycket svårare. KUL!!!! Biologi, matte, historia t.ex. Men är även andra klasser; tar ju intr. coaching nu, personal health.. Hur som helst, våran academic advisor ska gifta sig så hon svävar uppe på moln och har inte riktigt koll på vad hon gör. Så vi fick lite fel instruktoner angående den här ED.tech klassen... -.- panik? YES! Så med snabb action så droppa vi den. Men eftersom vi spelar golf måste vi klara ett visst antal poäng per termin vilket betydde vi kommer ha för lite poäng...... så vårt enda option var att adda tre 1credit klasses som pågår Lördag-Söndagg 9.30am-6pm DUBBELKUL!!!! Vi kommer alltså aldrig sova den här terminen hahaha

Känns lite bättre nu alla fall...var lite stressade över ED-tech klassen...

Nu ska jag ut en snabbis med nickipick, sen en snabbis dusch...sen aaah... who knows
PUSSSS

Söndag, söndag, söndag...

Kategori: Allmänt

Skulle ha en first aid class hela helgen. Men läraren jobbade på snabbt igår så vi behövde inte komma idag. Skönt eller!? Så jag och Jennifer sov ut, bänkade oss framför handbollen med en dunderfrukost! Mmm... Så himla spännande match också. Sjöstrand är ju bara för bra, blockar ju hela målet!!! Vi blev helt crazy här när det bara var under 10 mins kvar och Swe fick spela 4-6...men ahh! 29-25 semi på det I like!!!
Min kamera är konstig igen. Fridas man fixade den i julas men kommer inte ihåg hur han gjorde.. -.- Får väl ta ngn cam bild sen på mina inköp om jag orkar.
Nu ska vi iallafall städa! Ser ut som ett råttbo här. Har fortfarande inte packat upp!!! Ska köra någon tvätt idag med. Sen ska vi hinna med lite plugg
PUssspuss



SEG!

Kategori: Allmänt

Alltså jag är sämst på att ta kort. Men är ju så himla jobbigt att lägga i dom i datan?! -.-
Jaja, vaknade typ nyss låg o lyssna lite på snabba cash (ljudbok). Var på bio igår med min älskling, Little Fockers. Var typ själva i salongen så la mej ner på tre säten. Men då somnade ju en trött Emma som är jetlag och dessutom sjuk. Så såg inte jätte mycket av filmen haha men av det jag såg så var den bra.
Har klass hela helgen. En first aid klass, så får 1 credit för det. Men palla..i helgen skulle ja bara vilja ta det lugnt..vila och städa!!!
Måste dra nu...lovar bilder sen!
PUSSS

Boise!

Kategori: Allmänt

YES! We're back. Har varit här tre dagar nu ju :O VI kom hit på Måndag natt typ klockan 1am. Iställlet för att lägga oss och sova (och gå upp till lektion klockan 8) så gick vi till mataffären och handlade i typ..3 timmar?! hahaha
Har fått tillbaks min älskade Nicki pick. Han hade hur lång päls som helst stackarn. Så tänkte jag skulle klippa honom. Köpte jätte fint haircut set men hundjäveln sitter ju inte stilla...så blev lite ojämt -.- hehe Får nog gå med honom till en frisör!
Vi tog en shopping tur igår också efter skolan. Gjort många bra inköp, måste typ lägga upp bilder på det för det är så bra. Men nu ska vi iväg på team meeting så får väl se när jag kommer till att göra det. Måste packa upp och städa med pust!
Btw, fan vad bra Sjöstrand är i målet! Puss och kram på honom!!!!

Sunday

Kategori: Allmänt

Vaknade tidigt idag även att jag var vaken ganska länge igår. Var alla fall as hungrig, sen är det ju min sista frukost i Sverige =( Älskar svensk frukost... inte för den var så svensk idag haha men två goda mackor omelett och apelsin med ett stort glas mjölk. Sitter och gosar lite med Molly nu. Inte för hon är jätte gosig, man får inte lyfta henne hon ska komma själv. Sen får man bara klappa henne. Hon är rolig den katten, hon dricker inte ur vattenskålen utan vill bara dricka vatten från duschen (ew?!) eller ur vattenkranen i badrummet haha Sötis!
Btw, endast en dag kvar tills jag får Nicki tillbaks!!!! iiih eller aah...två dagar?!
Molly<3

Packar!!!

Kategori: Allmänt

Endast en dag och en lugn Lördag kväll kvar i Sweden, sen drar jag! Har redan packat det mesta av mina kläder. Blir lite film och chill ikväll. Perfekt att avsluta Sverige på, fin fin kväll igår! Längtar ju nästan efter sommaren
Var ju med mormor idag, åt smörgåstårta och tårtbakelse. Har varit mätt hela dagen haha. Kommer sakna lilla mommo och självklart hela familjen. Men ska bli skönt att komma tillbaks också.
<3 <3 <3
Puss på er älsklingar
<3<3<3

Goodmorning!

Kategori: Allmänt

Vaknade typ precis lite lagomt seg efter en trevlig fredag kväll! Var ute med mina tjejer. Vi var hemma hos Johanna först och gjorde lite drinkar, gjorde tacos, pratade massor!!! Var så skönt att ha tjejsnack och så gulliga Johanna och Carro är. Även att vi gör felsteg och misstag så hittar vi tillbaks! Så om ungefär fyra månader är jag i Sverige igen och då ska vi ha massa roligt!
Ne, nu måste jag nog käka lite frrrrulle!
Bara två dagar kvar tills jag är förrenad med min älskade vapendragare! Miss you!

Happy Tears

Kategori: Allmänt

Vilken härlig dag! Snö, minusgrader, blå himmel och sol. Ska åka och hämta mammsen från jobbet snart. Sen blir det skidåkning!!! Solen är dock påväg ner, så hoppas verkligen vi hinner åka innan den går ner? Galet vad lite solljus det är här. Märker verkligen skillnad mot Boise, även att det nästan ligger på samma breddgrad.
Var nere i stan och shoppade godis massa choklad och lakrits och kalles kaviar. =D Var inne en svängpå Gina, alltsså wtf hitta inget roligt?! Tråkiga Sverige alltså...
Ska dunka lite mer musik i mina nya högtalare, byta om till skidstället och valla skidorna
Pussspusss

Bakdag och förberedelser

Kategori: Allmänt

Ja mina vänner, nu är det bara fyra dagar kvar tills jag åker hem igen. Ska träffa girlsen imorgon och ha lite kul.
Ska ner till jönköping city (lol) och köpa lite svenska nödvändigheter...typ godis? kalles kaviar? etc hahah önskar jag kunde köpa lite skor och kläder med men det kommer redan vara övervikt på min väska. Har ju packat ner mitt skoställ som tar en hel del plats -.- Varför kan inte jag få ha typ 10 kg extra på min väska? I mean, dom här feta amerikanerna som tar upp typ två flygsäten väger ju dubbelt så mycket. Varför ska dom få bära med sig så mycket extra kilon?!? Jaja, tillbringade dagen hos mormor igår. Bakade muffins o kokoskaka blev jätte bra så mormor vart glad. Var rätt längesen jag bakade så det var roligt.
Nu måste jag kila! P&K
Mina fruktmuffins...
...och mormors söta och gosiga kisse Mira <3

Hot Chickas!

Kategori: Allmänt

O-M-G! Kommer aldrig förvånas över hur het Beyoncé Nicki och Rihanna är. Helt sickkk! Jag beter mig som en kille, typ dreglar över bilderna ju haha
Nicki Minaj
Rihanna- gillar hennes långa hår. Den här pottan (?) är lite för extrem xD
Beyoncé- har en amazing body!!

Aint got no time for no haters!

Kategori: Allmänt

Det är ditt liv. Så lev det till fullo, som du vill. Är så trött på människor som snackar och bryr sig så mycket om alla runt omkring. Lev ditt eget liv säger jag då. Märker speciellt av detta nu när man åter är i kära Jönköping. Alltså, folk ältar saker som hände för flera år sen? Snackar om saker folk gjort för flera år sedan. Alla gör vi olika slags misstag, men sen ser vi alla olika på hur man vill leva sitt liv. Jag vill leva roligt, ha roligt. Är trött på sura och trista människor. Sånna människor skiter jag i att träffa, varför ska jag bli irriterad och på dåligt humör på grund av ett surägg som inte klarar av att ha roligt?! Alla ser vi olika på hur man har det roligt och lever livet. En del tycker det är kul att festa, shoppa, sporta, resa, plugga, jobba, träffa människor... Jag vet inte vad ni tycker är kul? Jag vet alla fall vad jag tycker är kul. Sen tar jag ingen skit! Jag struntar i folk som inte har något liv, som inte kan ha roligt, dom som snackar om andra människor. Det är synd om dom egentligen.
Hur som helst, lilla Jönköping...det finns mycket mycket denna stad måste växa inom innan det kan bli en it-stad. Om man nu kan kalla det en stad?!
Hade alla fall en stört skön och galet rolig dag idag!!! Sov ut ordentligt imorse för typ första gången sen jag börja på College i USA. Åt en riktigt god frukost framför TV:n, sen fick jag för mig att städa hela köket inkl. alla skåp?! Ja, det var roligt! Hade på superhög musik eftersom jag var själv hemma och dansade och sjöng samtidigt som jag städade. Det bästa var nog hur glad mamma blev när hon kom hem =D Sen drog jag ner mot min själsfrände aka Carro! Bästisar sen vi var 5 bast, även att vi inte ses så mycket längre eller pratas vid lika mycket så har vi alltid lika kul och det känns som det var igår vi sågs. Först gick vi ut med hunden, hunden sprang iväg när den såg en hare, så vi sprang ute i "skogen" och jaga hunden i klackskor och meterhög snö. Vi skrattade som aldrig förr. Vi såg ut som gamla kärringar xD Sen drog vi till IKEA hade tjejsnack, åt köttbullar och fikade. Sitter här proppmätt nu och ska försöka städa -.- Är inte lika städsugen nu hehe
Men Pusss på er!
Carro n I last Year

50 Sexiest Men of 2010

Kategori: Allmänt

Well well well... Läste precis en artikel från glamolur.com, "50 Sexiest Men of 2010". Har ännu bara sätt de två första "sexiga männen" som blivit framröstade av oss?! Wtf, vad har folk för smak egentlgen? Full förståelse till att alla tycker olika men ingen kan väl tycka ofräscht är sexigt?
Topp 3, mest osexiga på en kille:
* Skägg som spretar överallt
* Otränad
* Stinker
* Ser ut som en liten pojke

Förstår inte hur dessa män (?) ovan ens blivit nominerade till glamour.com "50 Sexiest Men of 2010"? Som sagt alla har olika smak, endel tycker Justin Bieber är jätte snygg men han ser ju ut som en liten pojke? Kanske för att han är det. Han är alla fall mer acceptabel så att säga, men de andra snubbarna?? Skägg överallt?! Och mesiga?! Var har manligheten tagit vägen? Vill ha lite power och sexighet! Helloooo?!?
Här är alla fall min egen top lista på 2010 sexigaste män!
Ryan Reynolds
Ed Westwick (jag tvekade i början av Gossip Girld, men han har definitivt rätt till en plats på min toplista =))
Yankees third baseman Alex Rodriguez.
Tiger Woods (alla killar är ass holes)