Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

In Italy, No Internet Access!!!

Kategori: Allmänt

Alltså vad är det här?! Inget internet på hotellet!? Ja vad ska man säga? SÅ skönt! När man är på semester ska man ju faktiskt relaxa. Här är det i alla fall super bra. Sol, varmt, bad, god mat... yum yum! Skulle bara meddela att jag lever.

Chiaoo på er, nu drar jag och njuter av min semester wt the fam ;)

PUSSS KRAAM

Italy--Sweden--USA

Kategori: Allmänt

Snart, snart, snaaart drar vi till Italien. Ska bli underbart!!! Den här semestern ska jag bara bada, sola och framförallt ha kul! =D Testa massa nya saker och bara njuta tillsammans med min familj. Sen kommer jag hem till Sverigen igen några dagar, sen äntligen bär det av till USA igen!

Just nu ligger jag bara på min stora säng och läser cosmo online. Har spelat golf idag med mammsen och pappsen, varit med mormor på älskade Maxi. Avslutade en bra dag med grillning i värmen som äntligen har återvänt efter det ruggiga regnvädret.

Nu ska jag chilla vidare.. PUSSS KRAAM!


Älskling!!! Jag längtar sååå <3

Blondie

Kategori: Allmänt




BUSTED!!!!!!! :O :O :O :O

Rainy, But Still The Happiest

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen och lyssnar på regnet. Det är nog bland det mest avkopplande man kan göra faktiskt. Har lekt lite taxi åt syster ikväll som försökte sig på en utekväll i Jkpg och det var självklart ingen hit. Är lite tugnt att komma hem från London till lilla Jkpg. Men hon hade ju bäst sällskap så då spelar det ju ingen roll. Själv var jag hemma med mammsen och pappsen, käkade godis och kollade på Men in Black2. Ett mycket bra avslut på dagen. Nu ska jag försöka samla alla mina tankar, lyssna på regnet och sova. För snaaart åker vi till Italien!!! och SNAAART åker jag tillbaks till USA med min älskling, Jenniiiifer !!!! Me like a lot!!!

PUSSS OCH KRAAAM!!!

Crazy Day!

Kategori: Allmänt

Har varit en händelserik dag idag, som alltid. Vaknade upp, sanslöst trött! Är fortfarande galet trött, vill bara sova. Vad är det här?! Var ute och spelade golf med Olle bolle idag. Var roligt, liksom att höra alla hans svordomar. Åkte iväg till Maxi nyss, skulle köpa grädde etc, ska göra en tårta imorgon med jordgubbar och grädde mums. Hur som helst, skulle alla fall plocka upp min käre broder. Men han svarar ju inte och det var stängningsdags på Maxi. Så jag åkte självklart ner till stan. Värt att nämna är att det var jäkligt lite bensin i bilen. Så tänkte tanka på jet med kontanter när jag var klar på Maxi. Men det var ju trasigt så det gick ju bra alltså. Åkte runt hela fucking stan men ingenstans funkade mina ynka 20lappar WTF?! Så jag beslutade mig för att åka hem till lilla Spångerås långt åt helvete på landet och hoppas på det bästa. (bensinlampan lyste plus att den började tjuta). Men ödet var på min sida idag, så nu är jag hemma. Dock ringde precis min älskade bror nu, och ville hem. Vet inte riktigt hur det ska gå men aah. DET LÖSER SIIIIIG!!! Eller vad säger du Jennifer my love?! Saknar dig bajs mycket, bara så du vet! Extra mycket pussar och kramar till diiiiig <3<3<3<3<3

Visst ja, tog mitt första utomhus dopp idag, i Västersjön med mammsen. Alltså det är faktiskt tragiskt. Men har man varit i London så har man tihiii (A)

Grattis Bästaste Syster!!!

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaks i Sverige. Längtar tillbaks till London faktiskt. Längtar till USA. Var en vild natt ikväll..DJa, drack vin (?! som faktiskt var gott?!), dansade tills jag knappt orkade stå på benen. Olle och jag åkte till  flygplatsen 3 på natten och nu är vi då hemma i Sweden igen. Känns tråkigt faktiskt men också skönt. Frida tog examen igår, så himla coolt! Fick rysningar. Allt jobb hon lagt ner på detta och det gav ju resultat!!! Måste bara lägga upp världens vackraste bild på henne. Grattis igen bästaste syster!!! <3 <3 <3


Spännande!

Kategori: Allmänt

Om några timmar ska vi upp. Frida tar examen imorgon, hur jäkla fucking coolt är inte det?! :O Ska sminka och fixa hennes hår imorgon, så det blir till att gå upp i ottan. Ska bli galet kul imorgon. Men nää, blir inget mer för ikväll. Jag är mega trött efter två intensiva dagar med familjen Dahlqvist in London. Nu är det dags för att sussa! Varvar ner till en skön låt länkad nedan. Pusss Kraam!

Yo Pussy Clot!

Kategori: Allmänt

Yo yo yo.. Godmorgon på er! Jag är sjukt sjukt trött. Resten av familjen Dahlqvist anlände igår/inatt. Innan Frida och jag åkte och plockade upp allihop i Stratford var jag på en relax, badade jacuzzi, bastade och bara chillade (med min heta hunk mums mums). Innan relaxen åt vi Carribean food. Tror aldrig jag ätit det innan, men det var verkligen något i min smak!

Nu ska jag se om jag kan dra med mamma, pappa och deras kreditkort till Tesco, för jag behöver MAT!!! Vi har ingenting i denna kyl, förutom ägg. Detta är vad vi överlevt på: nudlar, ägg, frysta grönsaker, musli och om vi lyxat till det ordentligt Coca Cola. heheheh Resten av dagens agenda är väl shopping åt mormor och Olle. This is going to be a verrrrrrrrrry long day!!! PUSSS KRAAM


Från detta----------> Till att ligga på en luftmadrass.. hrmf

Movie Time

Kategori: Allmänt

Idag regnar det :O :O men det är nästan lite skönt, har varit stek nu i flera veckor! Ska få lite mera plugg undanstökat nu. Lite update:
- På Fredag natt kommer resten av familjen Dahlqvist hit
- Fridas graduation på Måndag
- Jag fyller år!! =D
- Endast 11 dagar kvar till ITALIEN, me like a lot lot lot

Nee nu ska jag dra iväg med hunken ut på stan och mysa. Sen ska vi ha bio maraton ikväll...

PUSSS KRAAM



La Belle et Le Bad Boy

Kategori: Allmänt

Trodde inte det skulle vara möjligt igen efter allt. Men det är det. Hela världen förstördes näst intill. Det var nära. Nu är det långt borta, det suddas bort i dimman. Det kommer alltid finnas långt där inne, i den tjocka dimman. Föralltid vilsen.

"No struggle no process"
"I believe so I will achieve"



La Belle et Le Bad Boy

Wanna Hold You

Kategori: Allmänt

RAWR!

Kategori: Allmänt

Hade en toppen dag igår..lallade runt vid Wesminster..Embannkment etcetera..åkte båt på Themes, åt sjukt god couscous sallad med kyckling..you name it! Vaknade upp dagen till att en oherhört sexig man lagade mat..mhm!!! Har spelat basket idag och bara skojjat runt. Sjukt kul! Har så himla mycket energi just nu, måste vara ner alltså. Sitter och lyssnar på chill musik väntandes på ett samtal, sen drar jag ut i London natten...

PUSSS KRAM!









BEYONCÉ, I Looove You!!!

Kategori: Allmänt

Alltså Beyoncé, finns det någon vackrare kvinna?! Dessutom har hon den bästa sångrösten av dem alla, fabulous! Syrran är just nu i parken, postar brev med mera... Jag är skit trött även att jag sov till typ 10 idag. Frida och jag gick till Tesco och shoppade mat idag (potatissallad och kyckling, Frida var väldigt hungrig och sa hon inte orkade laga någon mat...inte jag heller -.-). AJa, men nu ligger jag är på sängen, helt utslagen. Borde gå till parken och sola lite istället. Men aah, jag ligger hellre här i sängen, lyssnar på beyoncé och tänker ut en HOT!HOT!HOT outfit till kommande helgen. Vi har något alldeles speciellt i kikaren...hehehe.

Goodmorning Folks

Kategori: Allmänt

Sov riktigt länge idag. Har varit en toppenhelg!!! Fint väder och massa roliga "utflykter". I Fredags träffade jag och Frida Elin och drog till The Loop. Riktigt nice ställe. Där drack vi cocktails och dansade klackarna av oss..nästan. Igår åkte jag till Greenwich på picknick och kollade på usikten och fick lite solbränna. Jordgubbar, grädde, glass...kan inte bli mer sommar?! Var alla fall hur fint som helst där. Kvällen avslutade jag ensam hemma i lägenheten med SATC. Riktigt mysigt!
Idag ska jag inte göra mycket alls. Det jag får underhålla mig med är väl att skriva klart en journal till min online klass om oljekrisen. Men det blir intressant. Under året jag varit i USA, plus här i London har jag noll koll på nyheterna. Så pinsamt, Aftonbladet är liksom min enda källa. Måste ske en ändring på det...heheh

PUSSS KRAM!!!




Godmorgon

Kategori: Allmänt

Vaknade av att Frida sprang iväg till sitt jobb på La Senza. Kan inte somna om så ska pallra mig upp och göra lite frulle. Var inne i stan och lunchade med Frida igår, fyndade två tröjor på rean. Inte illa!!! As bra när man är luspank. Ajja, förresten, detta är väl mest ämnat till Jennifer..men.. JAG HAR RENSAT MIN DESKTOP!!! weiiii hahah nu pryder endast några få ikoner den och en hyyyyyper sexig snygggg hunk! Mummms!

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Jobbar inte idag. Ska leka lite hemmafru och dammsuga lägenheten ;D Ska fixa till uppgifterna jag har i min online class med. Så kommer bli en minst sagt lugnt dag. PUSSS o KRAAM!


rawrr! (och neee, jag har inte ställt om klockan på datan...I mean, ska ju snart tillbaks till USA?)