Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Back to Boise Next!

Kategori: Allmänt

Tank att jag ska aka tillbaks till Boise for min sista termin!!! Sjukt ju?! Blandade kanslor, for har ingen aning om vilket land man kan befinna sig i efter min examen i Maj. Hoppas skolan gar lika galant den har sista terminen ocksa. Vissa kurser ser jag fram emot, andra kurser...lat saga...inte lika mkt! Haha Men ibland sa har man fel, och ofta ar kurserna man ar lite nervos over ocksa de mest larorika och intressanta (forutom filmklassen!).
 
Blev en liten paus i mitt packande, inte overvikt an aven att jag lagt ner en 1.5kg godispase (och nagra chokladaskar!). Men det ar ju oftast smasakerna som vager upp, sa far se hur det gar.
 
Far bli en sista skidtur med mammsen nu, sen fika hos mormor och darefter packa klart.
 
Hoppas mina brudz kor over Hallby i handbollen idag. Lite depp ja inte kunde vara med, men ar man en gamling som strackte sig i ryggen sa ar man! haha Sen vill man ju inte stalla till med nagot dagen innan man ska flyga tillbaks till USA heller.
 
Sammanfattningsvis sa har mitt lov varit sa sjukt bra! Massa tid med familj och vanner. Gjort massor varenda dag! Sa nu ar batterierna laddade igen!
 
 
 
 
 

Winterland

Kategori: Allmänt

Vinterpromenad i -25 grader med Ma. Bade fransar och haret fros! Nicki fick jag ga tillbaks med for han holl pa att frysa tassarna av sig snutten. Nu blir det att trycka i sig falukorv och packa resvaskan!!!
 

Because I Love Her!!!

Kategori: Allmänt

Because I Love Her!!!

Kategori: Allmänt

Friday

Kategori: Allmänt

 

Wednesday

Kategori: Allmänt

Hello Hello!!!
 
Haft en "lugnare" dag idag. Gick upp relativt tidigt (typ 9 hehe) kollade den nya showen "hur vi blev hollywood fruar" med Anka, Montazami och (surkarringen) Gunilla. Mumsade pa tekakor...mums!! Kommer sakna svensk frukost sa mycket! Ute pa en promenix med Nicki i snon, sen drog jag ut i langskidesparet igen. Mamma kommer va sa avundsjuk for for typ forsta gangen sa va det sol idag. Helt sjukt va harligt det ar att va ute i skidsparet, mitt ute i skogen, med solen ratt i ansiktet. Nar jag va mindre HATADE jag langdskidor, alltsa jag ville hellre aka utfor (alltsa alskar ju slalom fortfarande) men nu har jag forstatt grejen med langdskidor (plus man ar lite battre hehe). Men tror jag uppskattar den svenska naturen sa mycket mer nu, man har aldrig tankt pa hur underbart och vackert det ar innan.
 
Ne, nu fick jag sms fran Hanna panna, dags for fika! Kanner for smorgastarta idag!!!
 

 
 

Puss på mig

Kategori:

Ibland blir jag väldigt stolt över mig själv hehe!

Ikväll hade jag myskväll med Johanna som lagat god mat och dessert till mig. Massa tjejsnack och bara vara... Är as trött nu, ska upp rätt tidigt så vi får höras någon annan dag.

Cirkus en vecka kvar till Boise..!

Branäs

Kategori:

Oh vad jag älskar att åka skidor!!! Men är mör i kroppen nu om man säger så, fast på ett skönt sätt.

Duschat och bastat... Nu bara mys i stugan!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1879940/images/2013/pic_50e733649606ee4c2c218d78.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1879940/images/2013/pic_50e73364e087c30a3d9a4cfb.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/1879940/images/2013/pic_50e733669606ee4c2c218d79.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/1879940/images/2013/pic_50e73366ddf2b3417388a3d0.jpg" class="image">

NYE i fler bilder

Kategori:

Happy New Year!!! Hello 2013

Kategori:

Vilket år det varit då?! Innerligt tacksam och lyckligt lottad är jag, även om livet känns lite tufft ibland. Men tänker på alla som lever i krig, svält, sjukdom och fattigdom och då kan inte ett enda "problem" ta kol på mig. Detta år har varit fullt ös som vanligt. Men 2013 kommer bli ett speciellt år i mitt liv, för jag kommer ha graduation från division 1 college i Maj, Boise State, bra betyg (om man håller i sista terminen också). Jag kommer få ta ett beslut som egentligen kommer påverka resten av mitt liv (!!!) alltså är både nervös men älskar pirret jag får i magen, och fjärilarna i magen när jag tänker på vilka valmöjligheter jag har. The sky is the limit!

Hur som helst va en underbar kväll/nyårsafton. Började med ärenden under dagen, därefter hämtade jag mormor för att gå på bio: "En oväntad vänskap". En sanningsbaserad, fransk film. Plus att den va grym! Riktigt bra film och skådespelare. Så ta tid att se den!

Anyways, sen åkte vi hem och mamma och pappa har lagat världens finaste nyårs middag, tre rätters! Va som på lyxrestaurang. Glömde tyvärr ta bild på all fin mat!

Efter lite mys med familj så mötte jag mina tjejer och det kan inte sluta annat än lyckat! Sen lite USA samtal för att säga gott nytt år och kände jag börjar sakna dessa speciella personer rätt så mycket på andra sidan Atlanten. Men ska försöka njuta av varje minut hemma och mitt lov. Så skönt att få några veckors break från plugget. Så aaa, ska få massa bilder från proffs fotografen själv, Lisa, älskar att man knappt behöver ha med en kamera när man är med henne ;) har dock inte fått korten än så får bli en liten bildbomb med mina iPhone bilder heheh

Gott nytt år på er alla! Ta vara på era möjligheter, men viktigast; va rädd om varandra!

Puss!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/1879940/images/2013/pic_50e283e0e087c36fa5967cbc.jpg" class="image">