Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Studenten

Kategori: Allmänt

Imorgon är det dags för lillebror att ta studenten!!! Och det med fina betyg, stolt :D

Vi har fixat hela dagen plus massa ärenden på stan hela dagen. Helt slut, dags för en skön sömn nu så man är taggad för morgondagen fylld av festligheter.

Pussssss

Film making

Kategori: Allmänt

I London va ja med på lite film inspelningar och agerade make up artist. Va så himla roligt!!! Alltså har alltid haft en "fetish" för make up LOL Men allså det va väl lite av mitt dröm jobb när jag va liten att jobba som make up artist eller frisör... Tycker ju det är så roligt och det är verkligen häftigt vad smink kan göra! Anyways, har ju tyvärr inte mycket bilder från London men har alla fall hittat en huhuuh Måste ju arkivera mina bilder på FB, bloggen och datan så jag säkert inte tappar bort dom liksom.
Nu har jag bakat en kladdkaka till mormor, hon ska ha lite väninnor på besök imorgon. Oh visst ja! Va lite på stan med Fridolf idag och Nicki (Nicki älskaaaaaaar att sitta i väskan inne i affären med alla folk som vill hälsa på han för han är den sötaste hunden i världen hihihi sån uppmärksamhets jäkel är han). Men, men blev lite shopping, kvalitetshopping skulle jag vilja påstå som jag är väldigt nöjd över. Vill så gärna shoppa mer men vill spara mig till Cali woopwoop! Plus spara mig till mina hyror den här sommarn woopwoop

Som sagt, blir en sväng till mormor nu för att lämna av kakan, därefter hejja på fotbolls SVERIGE!!!!
PUSSSSSSS

Mors-dag/fars-dag!

Kategori: Allmänt

Nu när hela familjen är samlade på Spångerås bestämde Frida Olle och jag att vi skulle fira mors dag (lite i efterskott) liksom fars-dag nu när vi alla tre är hemma. Så vi hittade några sjukligt goda recept på en lax rätt med citron marinaden som innehöll citron saft då, krossade enbär, flingsalt, peppar o salt (simpelt o enkelt men så gott) potatis och en kall sås med crème fraiche, rödlök, peppar, salt etc
Innan detta hade vi en förrätt; skaldjurssoppa med smördeg. Tilltugg va en försvenskad sushi med sea weed rullat med gravad lax, kesella med wasabi och gurka.
Detta va såååå lyckat och så gott!!!

Pusssssss

Home Sweet Home!!!

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma! Vart en trevlig resa till London, va med på filminspelningar, agerat make up artist (skit kul!), men väldigt skönt att vara hemma. Människor och vänner kan förändras mycket med tiden, så det är bara att acceptera även om det är tråkigt. Men det är nog för allas bästa, I guess?!
Anyways, klickar runt på spotify, lyssnar på bra musik, med lite plugg. Känns sjukt kontigt även att det inte gått så lång tid. Nicki ligger är och kurrar ihop sig hos mig, min lilla snutt. Som jag saknat honom när jag var bortrest!
Ikväll blir det att träffa vänner och umgås med trevligt folk, me like!
PUsssssss

Love

Kategori: Allmänt

Verb:
Feel a deep romantic or sexual attachment to (someone): "do you love me?".

Jadu...karlek kommer jag nog aldrig forsta mig pa. Forutom karlek till familjen. Seriost nu, om karlek ar detta sa typ suger det?! Yaoyao, tyckte inte jag begarde sa mycket; karlek. Men sen tankte jag, och det ar nog faktiskt det storsta du kan begara, eller nej forresten, omojligt. Karlek gar inte att tvinga fram, det kommer naturligt. So, the truth, he's just not that into you.
Eller ocksa sa finns det dom har killarna som alskar an mer an annat, och ar foralskad i dig, jagar dig pa flygplatser for du inte ska lamna dom. Dom visar karlek etc nar den inte ar given, nar det kanske ar sista gangen dom kommer att se dig, nar ni makear up efter ett gral...Den dar killen som alltsa inte forstar ditt varde, hur mycket du faktiskt betyder for honom forran man ar borta. Da inser dom hur mycket man gor for dom, hur dum HAN va.
Sen ar det ju det har med chanser, manga anser att alla har ratt till en extra chans. Men nu racker det.
PUssssss