Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Fler Mys Bilder!

Kategori: Allmänt


Förstår ni hur mysigt det är att vakna med den här lillen i famnen på morgonen ? Nä, det gör ni inte men det är bland det bästa som finns. <3

Awww <3

Nicki i parken, han var mest intresserad av att jaga gässen och äta deras bajs heheh Men söt är han!

Nickis nya tuggpinne?! Eller aaa, en av hans alla "Tuggpinnarsaker"!!!

Living the Liiiife!

Kategori: Allmänt

Oooh, vilka dagar eller?! Så jäkla skönt, vaknar, ligger kvar i sängen, går upp, lagar duuunder frukost, chillar lite till, går ut på långpromenix i solsken med my one and only, spelar golf med roligaste människor, kommer hem, myser med my one and only, käkar nutella...njuter av livet och ledighet!!! Dock räcker det med dessa chill dagar, för snart är jag redo för den hektiska vardagen igen. Men det är exakt sånna här dagar som behövs. Att vädret är fint och att det går rykten om upp mot 20 grader torsdag & fredag...yee kan inte bli bättre! I Like!!!

Nä, nu ska jag återgå till en film. Har precis kollat gynekologen i askim, riktigt bra! Rekomenderas. Bjussar på några goda bilder XD

PUSS PUSS


Min finaste <3 Snart är du ute i Svenska skogarna o ränner hhehe

YUM!! Är inget pannkaksfan, men när jag väl får suget då är det så jäklans gott! Var flera år sedan jag käka pannkakor. Men fick lite hemlängtan, Mammsen brukar alltid göra pannkakor o soppa på Torsdagar. Btw, 67 dagar tills jag är hemma!

Eftersom det blev lite pannkakor över (tro det eller ej hehe) så fick det bli crepes till kvällsmat. Mycket gott!!!

Wild and Crazy Friday!!!

Kategori: Allmänt

Idag har nog varit den skönaste dagen på länge, länge...och även den lugnaste! Vart en galen utekväll igår med dom bästa, fan tänk Karre o Marre är på sitt senior year efter sommaren :( och jag på mitt Junior year!! WHUT?!? Nog pratat om det haha framtidsplaner tar vi senare. Lördagen har jag tillbringat i min säng, vid matbordet, och i min säng. Hur skönt är inte det då?!? Har inte gjort ett skit. Skypea med mammsen o pappsen lite med, dom fråga mig vad jag skulle göra idag, då sa jag: "ingenting, jag ska göra ingenting". Hahah känner mig värd det, och dom höll definitivt med. Har varit fullspäckade veckor. Nu är det mindre än två månader kvar tills jag är i Sverige :O Finals veckan kommer vara här i all hast, vill inte tänka på det än. Usch man är så stressad, trött, med störst sannolikhet förkyld..och ja vem vet. Hoppas verkligen på en solig och varm svensk sommar. Vädret i Boise har seriöst varit förjäkligt. Massor med regn, blåst och kallt! Men den bästa golfarn tränar ju också i det värsta...så snart sitter det får vi hoppas ;-D.

Har laddat ner "FLushed away", ska kolla den nu och mysa med lilla Nicki pick. Btw jag älskar online shopping sånna här dagar! Har klickat hem lite smått och gott tiihii :D Dock inga kläder! Har galet mycket i min garderob, men vill ha MEEER! Får se vad mitt kreditkort klickar hem imorgon? HEHE Tror jag satsar på en mysig hemmakväll ikväll. Alldeles för trött från igår, men känner jag mig rätt kommer det nog bli crazyness ändå. Men vi hörs imorgon bitches!

PUSSSSS!


Kolla in proffset ;)

5:e bilden: En gammal bild på dig själv.

Kategori: Allmänt

Gymnasietiden, vilken fest! Jag och sötis Boel. Saknar min klocka btw!! Den ska hittas!


4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

Kategori: Allmänt


ALltså, hela mitt liv är nog ganska konstigt på ett bra sätt haha SÅ fick bli en random bild. Den här är ju fettt bra, ser ju liksom lagomt konstig (weird) ut. But I came back yao!

Hallåååå ELLER!?

Kategori: Allmänt

Alltså en lektion kvar, en uppsats kvar (nääääästan klar), fixa flal schedule...yumyummmm sen är det SPRING BREAK! Så välbehövligt, min kropp o hjärna kollapsar snart ju! Detta lov ska tillbringas i sängen, bland drinkar...och allmänt chillandes yao! Visst ja! Ska fasiken försöka börja med min scrapbook med =D KOmmer antagligen göra hälften av allt jag vill göra. Tiden går crazy fort. Är hemma i Swe om cirka 7 veckor, whutwhut?!

DAgen kan inte börja bättre heller! Vi spelade handboll på fysen, hellooo?! SÅ sjukligt rolig sport. Där snackar vi floooow! hahaha

Nu är det dags för historia, och jag får väl be om ursäkt för hemskt dålig uppdatering men orkar inte. Duh! SKa försöka ladda upp ngn bild nu, är det dag 4??

Btw, va fint väder i Måndags (på förmiddaen alla fall), fick vårkänsla o drog på mig min nya blommiga jumpsuit. Aoow! Syns inte jätte mcket av den på bilden, men sexig värre.

Happy Friday på er alla!


Grrrrymt bra bild måste jag säga.... bra ljus, bra upplösning..u name it!
My one and only får synas lite också tihii <3

Städdag!!!

Kategori: Allmänt

Sheit!! Känns som det är Söndag..men det är Lördag kväll och vi har precis städat klart lägenheten. Tog bara 6 timmar! HAH Alltså var äckligt stökigt här inne, men nu doftar det nästan gott till och med hehe. Imorse tog vi Nicki till Petco grooming. Lille Nicki skulle få sin första haircut. Trodde det skulle ta 1h, max 1,5 liksom...tog 4 timmar. Chokade gick vi ut och chillade på Walgreens och Fred Mayer, alltid något! Shoppade loss lite smink, mat, godis såklart och en SCRAPBOOK! Ska göra en Scrapbook över mina college år, så ska börja med mitt Freshman ger och snart Sophmore. SJukt vad tiden går fort?! Är ju klar med hälften om 1,5 månad typ. Anyways, köpte massa glitter, klistermärken, pennor you name it. Ska bli så kul! Vill börja nu men har dessvärre sjukligt mycket plugg att göra. När Söndagen (vår pluggisdag) försvinner totalt eftersom vi har tävling mot Idaho imorgon kommer det bli stressigt värre. Men spring break snart!!! På fredag, ska bli galet skönt. Vill sova!!!!!!!!!

Nä, nu är det sent måste sova. Kolla in bilderna från denna dag. (kolla före/efter bilden på min garderob...nu är till o med bilden lite missvisande, var ännu stökigare i verkligheten...)


En snevriden bild på Nicki när han är nyklippt o söt igen (A)
(orkar inte ladda om o vända på den lol)

Fan alla bilderna blir såhär när jag laddar upp dom? Jajajaaaaa...köpte en magväska vet inte vad dom kallas.. Sexiiigt!

Before!

After!

I'm The Best

Kategori: Allmänt

Godmiddag allihopa!!! Solen skiner idag?! =D Tänk vad glad lite solljus faktiskt gör en. Var upp lagomt tidigt imorse inför coaching klassen. Det är mycket jobb men den är så intressant! Idag var Dr Linda där o guestspeakade om motivation och goals. Hon har spelat på LPGA touren, as cool brud! Ska försöka komma in i hennes sport psychology class nästa semester.

Därefter var det dags för ett matte replacement test, gick oväntat lätt i början men blev lite svårare så att säga... hehe speciellt när man inte räknat matte på typ över två år?! Whut!? Matte var ändå ett ämne jag gillade, ibland...gillar att sitta och trixa och försöka komma fram till svaret. Det finns ju liksom alltid ett rätt svar man kan komma fram till. Hellre det än lära sig ett årtal i historia liksom ugh! Matte kallar jag kunskap. Matte snillen är coola!!!

Nu är det dags för golf igen. 18 hål på en bana som heter Banbury. Vi har match där på söndag mot Idaho. Så är inspel+kvallning idag. Wish me luuuuck!

PUSSS PUSSS


Rotade fram min vita bolero idag med. Syns inte jätte bra på bilden men den är prydd med massa pärlor och briljanter tihii. Har typ bara haft den en gång, tycker den passar bättre när jag är mörkhårig?

Btw, blir blått idag!

Born This Way

Kategori: Allmänt

Aoww shit vad det regnar hela tiden?! Vädret har verkligen varit super dåligt den senaste veckan, fy!!! Har käkat massa choklad nu och yutube:at klipp på värsta fjortisarna. Hahaha aa vi gjorde faktsikt det.... -.-

Anyways, Day 3: En bild på någon i din familj.


En fin bild på alla syskonen heheehe
Längtar efter er <3


PUSSPUSS (nu ska jag plugga)

GOLF!

Kategori: Allmänt

Nu kör vi, ut o kvalla i regn medan dom andra spelar i sol och värme på Hawaiiiiiiiiii aooow! PUSSSSS <3

2:a bilden: En bild på dig själv.

Kategori: Allmänt

Ja, det finns ju en hel del bilder på mig själv... men aaa, gör det lättast för mig och tar en när jag är brunett. Mitt liv är inte lika dokumenterat i bilder efter jag blev brunett:


Bild 1: Någon Jag Umgås Väldigt Mycket Med

Kategori: Allmänt

Ehm, den här bilden kommer bli den lättaste, the one and only <3 :

Ehm, den här bilden kommer bli den lättaste, the one and only <3 :


Hittade ju som sagt bara snygga bilder så hade svårt o välja...

Vi tar två andra med hehe:

HEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!

Kategori: Allmänt

Alltså som Jennifer säger, jag är så jävla trött på att vara trött!!! Fysen tog musten ur oss imorse...blev ingen historia idag. Vi pluggade massa hemma istället, skrev klart historia essays och städade hela lägenheten..yepp. hehehe NU ska vi på golfträning snart, chilla best-ball 9 hål får det bli idag. Tränaren är ouuut of town yihoo!

Btw snodde den här från Jennifer, är ju så trött så orkar aldrig skriva så lite bilder kanske ska kunna hjälpa mig:

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2:a bilden: En bild på dig själv.
3:e bilden: En bild på någon i din familj.
4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:e bilden: En person som du saknar.
9:e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11:e bilden: En person du kan berätta allt för.
12:e bilden: En bild på din vardag.
13:e bilden: Du och någon klasskompis.
14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:e bilden: En person som du vill vara med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17:e bilden: En ovanlig bild.
18:e bilden: En bild på din fritid.
19:e bilden: En person som är snygg.
20:e bilden: En bild på dina närmaste.
21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:e bilden: En bild på en tid du saknar.
23:e bilden: En bild från i somras.
24:e bilden: En bild som gör dig glad.
25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:e bilden: En tokig bild.
29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

U Wish Bitch!

Kategori: Allmänt

Pussss på er alla positiva människor, I Love You! <3

Lazy bitch!

Kategori: Allmänt

Tänkkkk om man kunde vara sådär duktig och bara göra allt man måste göra nu, och inte skjuta upp allting? Hmm...men ibland är det så skönt o bara slappa. Kollat på gynekologen i Askim, chillat lite, power napat...hmm..ätit lite mackor...druckit coca cola...lekt med Nicki...Cyklat till Alberta o köpt pizza. Wtf Emma Dahlqvist?! haha Men som sagt, ibland måste man ta ett litet break och chilla!

Igår pallra jag mig alla fall utanför lägenheten lagomt sleten efter helgen och fixade mina cheeta nails. Okej kolla in detta samtalet till nagelsalongen:
Jag: "Hi, I want to book a time to redo my nails". What time do you close?
LA Nails: "Just tell me what time you want?"
Jag: "Ehm, like 6ich?"
LA Nails: "Oh plz honey, we close at 5!"
Jag: "Well I asked you what time you close?! I didn't know. Well what about 4, will that be enough wt time for you to do them?"
LA Nails: "4.30"
Jag: Okey, thank you bye! (okej jävla inkompetenta människa...)


Så jag är där typ 4.25. Sätter mig och väntar...och väntar...och väntar.....5.15 börjar dom göra mina naglar (dom stängde klockan 5 ja?!)... Tycker detta är lite typiskt USA. Förstår inte hur dom kan förvänta sig dricks, otrevliga och har ingen koll på hur dom behandlar sina kunder. Dock gör dom ju ett bra jobb...ibland. Jag somnade ju nästan där liksom.

Nä alltså nu ska ja kolla film o käka PIZZZZZZZZZA!

PUSSSS!

Visst ja, zebra mönster på ringfingrarna. Värsta high-fashion bitches!

PS

Kategori: Allmänt

Jag hat-älskar alla falska jävlar. Puss på er, u make my days

DS

NU KÖR VI...igen!

Kategori: Allmänt

Slappis dag, vart en walk of shame från Marre hehe Men lite vila och mat gör susen. Så nu drar vi ut igen. Känner mig som 16 bast igen, och kom in på klubben igår. Tänk vad brunt hår kan göra?! Fettttttttt kul hade vi alla fall. Så pusss på er som antagligen sover gott hemma i Swedeeen..

Chaaa cha!


Känner knappt igen mig själv, but I like it!

Nicki är en bitch när han är hungrig!

Kategori: Allmänt

Han har ju lärt sig av Emma o Jennifer liksom... hahaha

Kolla in detta--> Nicki the dog!

Hej Hopp Det är FREEEEDAG!!

Kategori: Allmänt

Klar med fysen..duschat..ätit frulle buffé á la Emma o Jennifer (HA HA HA HA). Sitter och chillar lite nu för ovanlighetens skull. I normala fall så har jag Nutrition klass nu, men vi har service learning så kommmer inte ha Nutritioln klassen på fredagar längre. Yehooo?!?! =D

Nicki leker med sin råtta. Försöker ta kort men han är inte så...fotogenisk..hah!

Btw alltså listan ja la upp innan blev lite fel ju, typ i början..så här kommer den igen!

Pussss

Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: chillar glad
Favoritgodis: choklad
Är det nåt du absolut inte äter: bajs?
Kläder just nu: handduk
Musik just nu: "Baby dont go- Fabolous"
Vad sa du senast: Nicki!!!!!!!!!!!!!
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: hmm..stenåldern
Sommarplaner: Sweden, kanske någon resa yao, ehm..kaaanske jobba...kaaaanske lite plugg..vet inte.
Fisk eller badkruka: Fäääsk
Saft eller alkohol: P2!
Hur många kuddar sover du med: 3
Favoritväder: SOOOOOOOOL för fasiken
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: telefon, Nicki, kniv
Spelar du nåt instrument: fiol, tvärflöjt, lite piano, piccola flöjt
Morgon- eller nattmänniska: morgonmänniska, har liksom inget annat val -.-
Sparare eller slösare: HAH u know what it is!
Bästa film: Pear Harbor
Tror på liv på andra planeter: kaaaanske
Kommer du ihåg din första kärlek: naa
Älskar du henne/honom fortfarande: nepp
Har du några homosexuella vänner: yes pommes frites
Tror du på mirakel: Yepp
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Tveksam...
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jajjamen
Ser du på kärleken som ett misstag: Ibland
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2-3 stycken kanske who knows
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: på vissa ställen..
Snarkar du? ehm..jo kanske lite (A), men bara när jag är trött (jag är alltid trött)
Stjärntecken? kräftan
Rädd för insekter? na, dock inte fräscht liksom...men hatar ormar
Äckligaste insekten: alltså är orm en insekt haha? Tror inte det är det...men skulle väl säga mask då kanske..men är ju inte rädd för den lol
Största svaghet: choklad och Nickis ögon HAHA
Det här är jag bra på: ***** (jennifer u know!!!)
Bästa bok? Har inte läst en bok på väldigt länge...bara böcker för skolor och sånt. Vet itne riktigt haha
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Stanna tiden
Vad vill du jobba som? PT kanske? Jag vill så mkt, men just i denna stund känns det lite lockande.
Chips, morötter eller godis? Dah? Godis
Pizza eller hamburgare? Kebab pizzzzza med pommes yaooo!
Skriver du dagbok? Neppp
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Never a tatoo on this body... piercingar kan jag ju dock få för mig att göra lite här och där, dock inte så synligt och absolut inget i ansiktet!
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Hmm... no comments...
Gungar du på stolen? Yes
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Med Jennifer jaaaha!
Vilken hand håller du gaffeln i ? vänster och höger, beror på liksom
Är du rädd för blod? Not really
Saltar du på maten? lite lagom sådär
Gillar du att sjunga? Yes, önskar man kunde sjunga sådär grymt bra men ah..
Anser du att du är stark? Alltid på något sätt
Brukar du sola? Spray tan och golf
Vad gör du om du får hicka? Gör den extra ljudlig genom att öppna munnen o göra massa konstiga ljud. Riktigt underhållande. Speciellt när man skrattar åt det och hickar på samma gång
Röker du? No no no
Snusar du? Dippppp
Använder du knark? never (om inte socker räknas som en drog?)
Kaffe, te eller inget? Tée isåfall
Har du en besatthet? Hah, jaa