Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Måndag!

Kategori: Allmänt

Har varit en relativt lugnt dag faktiskt. Bara en biolgi klass, massa skype dater...ännu en frisör tid. Den här salongen är verkligen en av mina favoriter, så himla gulliga är dom! Älskar mitt hår, nu är det silkeslent och mjuuuuukt tihiii.

Alltså jag tjatar om det hela tiden, men längtar så galet mycket till juuuul! Vill bara hem till the family nu och ha julmyyys!!!!! Vill slå in alla mina presenter i allt fint papper...Önskar att jag kunde tagit med NIcki hem över julen med =( Men måste fixa massa papper, sprutor, han ska märkas etc och började med det typ när jag fick honom men ändå tar det sån tid, men kan ta med plutten i sommar!

Nu ska vi käka turkey köööörv, TROPICANA JUICE (vi köpte aldrig juice innan för vi tyckte det var så dyrt, men efter varit i NYC där den var dubbelt så dyr tyckte vi att vi var värda det tiihii). Sen blir det glass och muffins till efterrätt!

Nu har jag inte tid för det här mer, Pusss på er!

Första Advent!

Kategori: Allmänt

Åh, kom precis på att det är första advent idag! Så mysigt, är riktigt advent väder till och med här i Boise. Tog en morgonpromenad med Nicki i solen och all snö. Nicki älskar snön hahaha han försvinner ner i snödrivorna. Men han springer och skuttar runt glatt, sen ropar man hans namn så kollar han upp och är helt full i snö på nosen.

Har ätit lite frulle nu med min andra hälft och kollat på Pocahontas 2. Älska Disney-filmer! Ska snart ta en liten tur med Nicki igen, sen kommer resten av denna söndag bestå av plugggggggggg..... -.- Imorgon är det dags för skola igen. Är sista veckan med klasser, nästa vecka är det "Dead Week", då har man inga lektioner (typ frivilliga men det är review för alla exams så det är smart att gå). Under Dead Week är bibblan öppet dygnet runt och alla pluggar som gnuer inför alla final exams haha. Man har prov i alla klasser på allt man gjort under hela terminen...och det är ju inte jätte mycket man kommer ihåg om vi säger så. Det är störda mängder att plugga in, alltså det är bokstavligen hela böckerna man har i klasserna... Jaja, kämpa kämpa!

P&K

Julgran och julklappar

Kategori: Allmänt

Sådärjaaa, vi var inte ens hemma i 24 timmar innan vi drog och shoppa efter all NY shopping. Hur galet är inte det?! Var fetaste rean inne på VS med, så shoppade massa roliga julklappar hihi. Sen gick vi till Target skulle fixa några julklappar där med, behövde även shampoo och sånna grejer. Då fick vi syn på en gran och självklart slog vi till! Vad är juletiden utan julstämning liksom? Så denna dagen har vi klippt oss (very needed), klätt en julgran, shoppat julklappar, ätit nyttig lunch, så därför åt vi en chokladkaka, kollat herrarnas basket (vi vann)...HÄMTAT MIN MAN, Nicki! Som jag saknat honom den lilla råttan. Hon som satt barnvakt har dessutom köpt en liten tröja till honom, så himla gullig. Han älskar dessutom snön som kommit.

Är stört trött så ska typ sova nu..hehe här är lite dåliga cam bilder

PUSSS godnatt skithögar




Back In Boise

Kategori: Allmänt

Sådär nu är vi tillbaks i Boise. Så lustigt att vi för några timmar sedan befann oss på Times Square packat med folk, sen är vi ute på en gata i Boise...det snöar och är mer eller mindre tyst haha

Flygresorna tillbaks till Boise var så himla sega. Första flyget gick 7 på morgonen från Newark, vi blev upplockade från Times Square 4am!!!!!!! Så vi sov gott hela första flighten, andra flighten däremot..trångt och seeeegt, i ett litet skruttplan som vinden kunde ta som en vante (kändes det som alla fall). Nu sitter vi här i köket alla fall, lägenheten är utkyld, har kommit lite värme nu, sen lagade vi tacos... Ska väl lägga oss snart, imorgon ska vi till frisören. Vill klippa mig lite annorlunda, någon liten förändring alla fall med luggen. Vill klippa lugg men inte en pottlugg liksom..haha

Slänger upp några bilder här med lite funderingar... kommer väl massa kort från NYC inom kort med. ANnars är det bara klicka in på min fina FB.

Pusss o Godnattt



Paow är så himla sööööt!!! Beyoncé är ju dock som alltid outstanding liksom, men något sådant här. Typ lite längre lugg så det ändå blir inramat. Vill inte ha exakt rak lugg tror jag...vågar not inte än hehehe

Thanksgiving Storstädning?

Kategori: Allmänt

Just nu har vi storstädning i våran lägenhet. Jag tänkte ta en "före" och "efter" bild, men skippade det. Vi bjuder på det mesta men detta var lite för mycket.

Köket, vardagsrummet och toaletten är så gott som färdigstädat. Luktar tom klor inne i badrummet! Fräscht!

Så, tidigt imorgon ger vi oss av mot New York. Vi ska ha så jäkla kul som alltid!!! Massa shopping och sevärdheter blir det. Vi har dessutom planer på att ta med idrottskläder så vi kan springa en tur i central park, det hör ju till liksom?! haha

Har varit en hektisk vecka, massa prov innan lovet och massa annan skit. Vi har varit stressade, trötta, helt förstörda men vi klarade oss igenom det. Känns hopplöst men vi löser det mesta med goda resultat även att det känns helt hopplöst! Vi hade ju dinner hos coach i torsdags med. Jag och jennifer tog med köttbullar/pannbiffar och rödbetssallad. Blev riktigt gott, fick julstämning av rödbetssalladen! Dock förstår ju inte amerikaner sig på riktig mat. Coach undrade varför inte rödbetssalladen var söt?! Well, food is not supposed to be sweet?! Sa vi, men det höll hon inte med om. Var mest mat kvar av vårat, men det är ju mer mat till oss så vi var glada hahaha

Nää, nu ska jag städa klart mitt eget rum, sen ska vi dammsuga allt och sen är vi färdiga! Vi tänkte gå och spela lite basket idag, eller alla fall träna. Sen är det damernas basketmatch ikväll. Får se om vi pallrar oss dit, måste plugga lite biologi. Fan, vi har ju precis gjort provet men nu måste vi börja plugga inför final. Förbered er på mycket gnäll de två sista veckorna här, kommer vara sjukligt mycket stress! Det är hemskt! Men som sagt, det kommer kännas hopplöst men vi kommer klara oss ur det på något sett med bra resultat!!!

Ciaoooo på er!

Innan dinner at coach

fan va cooooooooool yo

Puss på Oss

Kategori: Allmänt

Ja vi satt o pratade om det här att man drar sig till så jävla skumma människor.. Vi kom fram till att det är för alla människor utom jag och Jennifer är konstiga.

Nu är det bara fredag kvar. Vi överlevde fysen imorse, biologiprovet igår..endast ett franska prov kvar imorgon. Sen är det NEW YORK!!!!! SKa lämna Nicki till hans babysitter imorgonkväll :( kommer sakna den lille råttjäveln.

Nää, nu ska jag och, ni vet vem, gå till Alberta och köpa lite matingridienser. Vi ska ha en team dinner/thanksgiving dinner hemma hos coach ikväll. Alla ska ta med något speciell maträtt från vart man är. Så jag och, ni vet vem, tar självklart med oss köttbullar. SKa även försöka oss på att göra rödbetssallad heheh längtar efter julmaten!!!

PUSS PÅ OSS (du vet vem)


Vilka småfisar?! Ett år sedan!

Yes, vi är ett levande bevis på att mirakel kan ske........ hehehe

Lat/Hektisk Dag

Kategori: Allmänt

Hur går det ihop sig, Lat/hektisk dag?? Hade inga lektioner idag, så Emma utnyttjar denna tid genom att...sova!!! Bra Emma! Så stolt över dig. Skit bra att välja att sova när det finns galet mycket annat hyper viktigt du borde göra.

Själv anser jag sömn som något viktigt i mitt liv, alla fall när jag för en gångs skull faktiskt kan sova utan att ställa ett alarm! Så ja, dagen började typ runt klockan 10-11 när Jennifer kom hem från sin klass. Hahha är ju inte ens jätte sent, men när man i normala fall sovar till 5 på morgnarna så är detta väldigt sent!

Imorgon är det upp och hoppa 5am för att fyyyysa! Så jävla taggad?! not.. Vi ska ha massa weights först sen är det att springa ut i kylan till indoor arenan för löpträningen. Donken var så gullig och varna oss/vi skulle vara prepared att jobba stenhårt.. Alltså vi ska pusha en så kallad släde (?!) är en stor trä-manick, ursäkta jag vet inte hur jag ska förklara den? Men tung som fan, den ska vi alla fall knuffa en viss längd x14. KUL! Sen efter det blir det 14 sprints.. haha förra gången gjorde vi 12 och det var inte alls jobbigt! Det var sjukt-jävla-fucking jobbigt. Vi spyr av allt i gör och jag är ändå inte den känsliga om man så nu ska säga det...

Visst ja! Skulle klippa Nicki idag. Eftersom jag är "snål" och sparar alla mina pengar till New York på söndag (!!!) så har jag varken råd med mat (godis) eller att ta Nicki till frissan. Så jag plockade fram kökssaxen och började liksom..jag gillar när han är sådär "gullligt" ruffsig..naturlig liksom..haha herregud säger jag bara!

(bild lånad från Jennifer's Facebook, har lärt mej det är viktigt att cita sina källor yaoo ;-D)

Så nu är klockan 22.02, så nu mååååste jag gå och sova. Har redan ångest, speciellt eftersom klockan är över 10.. =(

Så Godnatt på er snygga som fula och Puss!

PS! Detta vill jag ha just nu:
* Familjen och Julafton!!!
* New York
* Kebabpizza (tro det elr ej)
Godnatt!

Söndagkväll

Kategori: Allmänt

Snart är även denna söndag över. Har varit en grå och ganska kall dag. Så himla tråkigt, jag blir så trött! Men tampade igenom dagen med ett effektivt pass på gymmet, lite plugg, nyttig mat (och godis såklart...), visst ja! Vi städade köket, diskade..alltså det ser relativt vettigt ut liksom plus att vi gick ut med alla 20 sopkassar vi bevarat på balkongen. Inte konstigt det är en "mystisk" doft i lägenheten när det ligger skit, piss och sopor överallt..ew!

Aaa, så nu är jag ju trött som vanligt och ska väl sova nu. SKa spela golf med herrlaget imorgon (skulle ju gjort det i fredags). Har inte spelat på ett tag, är off season nu. Eftersom vi spelar och tränar mååånga timmar varje dag känns det som ja inte spelat på flera månader, sjukt! Men sitter här i soffan (ja det gör jag Jennifer och det som händer i lägenheten stannar i lägenheten) Nicki juckar mot sin leopardsäng. Han älskar den.....

Nu ska jag gå och lägga mej!

GODNATT PÅ ER!

Längtar...

?

Detta Saknar Jag!

Kategori: Allmänt

Om du ska flytta till USA, eller kanske något land ta då med detta:

* Marabouchoklad

* Lakrits

* Bröd!

* Kalles Kaviar

* Knäckebröd

* Falukorv

* Filmjölk

* Lösviktsgodis

* KEBABPIZZA!!!

* Estrella Chips (Sourcream and Onion)

* Köttbullar


Alltså fortsättning följer!!!......

Grattis Pappsen på Fars-Dag!

Kategori: Allmänt

Då var det fars-dag igen! Är tyvärr inte hemma så jag kan krama om pappsen =( Skickade en liten present på posten, som dock inte verka komma fram i tid. Denna post går mig på nerverna!!!

Vaknade alla fall av att min mormor ringde haha hon bara men hur mår du Emma?! Du låter ju för djävlig typ, ja bara men alltså mormor jag sov när ni ringde haha Hon hade precis sett bilder på Nicki och hon tyckte han var jätte söt (har av någon anledning glömt berätta för mormor jag skaffat hund......hehe). Var mysigt att höra mormors röst, har pratat med henne på luren en gång sen jag kom hit. Usch! Saknar hela familjen jätte mycket just nu faktiskt. Längtar riktigt mycket till julen.

Idag ska jag och kan ni tänka er JENNIFER (!!!) dra till gymmet. Vår Lördag kväll bestod av att kolla på "Kom i form med Anna Anka" medan vi käka godis och massa andra onyttigheter. Vi mådde så dåligt att vi bestämde oss för att gå till gymmet idag... -.- haha

Nää, ja ska nog gå och lägga mig igen. HAde tänkt sova ut för en gångs skull, men då blev man ju väckt. Det var ju värt det när det var mormor, mamma o pappsen på luren...men ändå! Så godnatt igen! XD

(BTW, 8 dagar kvar..!)


Love You Daddy!

8 Days Left!

Kategori: Allmänt

Snart snart snart! Åh jag längtar så efter att shoppa. Har påbörjat en liten lista med grejer jag vill ha:

* Stövlar
* Jeans
* Blazer
* Svarta byxor
* Smink
* Jacka
* Sexig nyårsklänning
* Allt från Victoria's Secret

Jag och jennifer sitter ju och nätshoppar (låtsas) vi typ lägger grejer i korgen vi vill köpa, men betalar aldrig. Så då känns det som man shoppat men man har ändå inte bränt några pengar! Aah, asa bra. That's the tip for the day!

Nu ska jag och Jennifer dra till "Dollar Tree". As trash ställe, Anna Anka skulle hata det, allt där inne kostar $1!!! Asså, ja hallå!!! Det är sant! SKa shoppa lite fina julkort och rosetter nu. Längtar efter jul och mamma, pappa, mormor, frida och olle! Men snart är jag hemma i Sweden!

PUsss på er, nu ska vi ta "bonne bussen" som är gratis till Dollar Tree där allt kostar $1!!! YEY!

T.G.I.F

Kategori: Allmänt

Äntligen Fredag!!!

Vi skulle spelat scramble golf med herrlaget idag, men tränarn tyckte det var för kallt?! Asså det är ju kallt, men det är perfekt höstväder. Det är massa härliga färger överallt, solen skiner, blå himmel...Jadu, jag undrar vad för dejt min tränare hade planerad idag med tanke på hon sköt upp dagens golfträning? Det händer ALDRIG!

Jag och Jennifer pluggade därför några extra timmar biologi. Sen bestämde vi oss för att gå till glass cafét "Blue Cow". Så jäklans gott, plus att dom hade fått in cocos glass! Vi tog med Nicki, var en långpromenad dit, typ 40 minuter. Men inget problem för golfarna hehe.

Visst ja! Mina flanell byxor ja beställde från VS kom idag!!!! SÅ himla snygga, och bling-bling på asset. Nice! Får lägga upp en bild sen, orkar inte nu. Nu ska vi iväg och kolla am. fotboll. Är en jätte spännande derby match idag. Eller spännande och spännande, Boise kommer vinna stort! Igår var vi och kollade på volleyball tjejerne som spöade skiten ur motståndarna, imorgon ska vi på herrarnas basket och volleyball igen. Blir mycket sport aktiviteter denna helgen. Ska försöka gå till den nya poolen i REC center också. (sen plugga som idioter, men vill inte tänka på det usch)

Näää, nu ska vi draaa!!!

PUSS o KRAAM!

BTW!! ENDAST 9 DAGAR KVAR TILL VI SKA SHOPPA I NY!



SJälvklart är den med mest godis i min!!!

Höstmys i solen!

Sore

Kategori: Allmänt

Sån sjuk träningsvärk har jag. Brutalt snackar vi nu, typ hela kroppen, alla konstiga små muskler och alla stora muskler haha (har faktiskt några stora). Ska upp om bara några timmar och fysa igen..Kroppen börjar bli sliten nu alltså. Skönt med helg snart!

Ligger här i sängen men kan inte riktigt somna, borde väl stänga av datorn. Men man börjar ju lätt "filosofera" eller tänka då haha. Tänker på hur sjukt mycket skumma människor det finns i denna värld?! Asså nu snackar vi skumma människor. Jag slutar aldrig förvånas. Sen hur svårt är det att vara snäll? S N Ä L L?! Är det så svårt hahaha jaaa denna stora lilla värld. Godnatt på den säger jag nu! PUSSSS

Det går bra nu

Kategori: Allmänt

Fick igen biologi rapporten som man kämpat med. i Början hade jag ingen aning om vad jag skulle skriva, men tillslut knåpade man ihop något som faktiskt blev mycket bra. Så skönt!!! Nu ligger jag, tro det eller ej, i min stora sköna säng för en gångs skull. Ska dock inte vila. Ska skriva ett "Newsletter" om anthropology apartment...det händer inte så mycket där överhuvud taget så kan bli lite svårt att skriva något liksom. Men ja, det löser sig förhoppnigsvis..

Lilla Nicki ligger här på min leopard filt och myser. SKaffa hund var det bästa jag gjort. Kommer vara jobbigt att vara utan honom i jul. Måste sätt i microship och han måste få massa sprutor etc och den processen skulle inte hunnit bli klar till jul i vilket fall. Men till sommar då ska Nicki hem och springa i de svenska skogarna! hahah

Nää.. ska nog ta en liten snabbis nap ändå, sen lite lite plugg. Halv fyra har vi pilates, skulle egentligen varit yoga. Men det blir nästa vecka istället.

Pussss pusss



Mannen i mitt liv, och jag vet han aldrig kommer krossa mit hjärta hiihhi
Träffade en gammal gubbe en dag när jag var ute med Nicki, han blev helt kär i honom. Så sa han, ja men den här sötnosen kommer aldrig krossa ditt hjärta flicka lilla. Var så gulligt hahaha dock så sant!

Pilates...jäkligt bra träning i kombination med vår fys träning måste jag säga. Detta är mest styrka och vi jobbar, på allvar, med alla muskler (alla små muskler du inte viste fanns). As bra!

Goodmorning Sunshine!

Kategori: Allmänt

Nu är klockan 05.23am. Ska iväg och fysa JIPPIE! SÅ jävla taggad alltså!

Igår kväll var vi på sponsor middagen i sky building, var trevligt och fint så att säga..och väldigt god mat. Efterrätten (pecan paj tror jag det var) med kols var himlans god!

Nää nu måste jag kila iväg till fysen. Vi bor tvärs över gatan. Var en av våra prios att bo nära weight room haha. Vi bor närmre weight room än våra klassrum.

PUSS PUSSS

Slänger upp en mkt bra låt här också

New Day

Kategori: Allmänt

Söndag, regnigt, massor med plugg..alltså en helt vanlig söndag med andra ord. Söndagar är inte min favoritdag, är alltid segt och så himla mycket att göra. När du helst bara skulle vilja krypa ner under täcket, mysa och kolla på en bra fillm. Men jag och Jennifer myser på vårt eget sätt; vi googlar massa mode och grejer vi vill köpa när vi åker till NEW YORK om exakt 14 dagar!!! Ska bli så himla skönt med ett break från allt plugg och träning.

Hitta ett par Christian Louboutin skor som jag är heeelt kär i! Synd bara att ekonomin inte räcker till...


OMG jag är på allvar förälskad!

Har redan börjat funderat på nyårsklänning. Ska parta till det riktigt detta år! Har en bild i huvudet på min klänning, är lite svårt att beskriva men det kommer bli mycket bra.


Snart, snart, snaaart!!! =D

Man lär sig med tiden..eller?

Kategori: Allmänt

Ja det är ju frågan. Men från och med nu ska jag aldrig förvänta mig något.

Gymmet var stängt!!!! Så nu är vi tillbaks i lägenheten. Alltså allt är stängt pga fotbollsmatchen haha. Det är nog bara jag och Jennifer som inte kollar matchen.

Vi dunkar musik istället:

MJAU!

Nu ska jag googla lite och göra en inköpslista. Vill updatera hela min garderob!!! Synd att ekonomin inte räcker till det =(

PUSSSSSS

Knappt två veckor kvar...

Kategori: Allmänt

Snart lyfter vi härifrån för en shopping trip. Kan inte avslöja än vart vi ska dock..... hihiih

Hade tänkt ta sovmorgon idag. Man är rätt trött när man går upp 5 varje morgon typ för att fysa ugh. Men när man har en liten vovvsing så kan man inte alltid sova ut. GIck ut på en långpromenad med Nicki. Var full rulle runt fotbollsstadion dock, är match idag. Det går inte beskriva känslan i luften, alla hejjar. En del går inte ens in på matchen. Dom ställer upp tält utanför stadion plus runt om hela campus, kopplar in stora widescreen TV. Dricker öl, grillar.... Jaa, det är kul bara att kolla på denna uppståndelse haha

Jag och jennifer håller oss dock inne idag. Ska gå och gymma nu har vi tänkt. Eftersom golfsäsongen är över så kommer vi ha mer och tuffare (om möjligt) fysträning. Tänkte det är bra timing att gå till gymmet nu med, eftersom hela staden är och kollarpå fotboll heeheh.

Vi tillbringade hela morgonen framför Gossip Girl! Plz Chuck och Blair bli ihooop igen!

Har laddat ner massa bra musik nu med. Slänger upp någon här nedan. Är trött så orkar inte skriva något mer i detta flummiga inlägg.

PUSSS KRAAAAAAAM

Mina favoriter just denna minut:
Like A G6
Right Thru Me
We R Who We R


Blev en bild med HAH!

Victoria's Secret

Kategori: Allmänt

Har inte varit mycket shopping de här månaderna... Vi försöker spa varenda krona till vår hemliga resa inom en snar framtid. SHopping stad #1 säger jag bara wihiii! Hur som helst, var uppe på mallet förra helgen när vi skulle köpa halloween kostymer. Vi sprang in en snabbis på Victoria's Secret och där hängde dom, ett par pyjamas/mjukisbyxor, lila flanell..med bling bling på rumpan...Alltså kärlek vid första ögonkastet! Motstog dock frestelsen för stunden, men kunde inte hålla mig så beställde dom över internet..oooops! Men dollarn är ju faktiskt låg nu!? Yaaa bästa ursäkten: jag tjänar ju indirekt på att köpa dom liksom!? Eller? hahah

Dom här ska jag mysa runt i hemma i vår lägenhet! Glamour huh ;-D

Resumé Augusti-November

Kategori: Allmänt

* Ja vi anlände ju till Boise en relativt fin Augustidag..hehe
* Vi kom fram till en tom lägenhet, inga sängar, inga möbler...ingen mat. Så vi drog till Walmart 3 på natten och shoppade. Sen sov vi på golvet i typ fem dagar innan vi tillslut köpte en varsin stor säng.
* Första veckan var det middag i "Sky Building" för alla atleter

* Det var en hel del party...


* Jag skaffade hund, en Maltese-Poodle. Som heter Nicki efter min idol Nicki Minaj:


* Ännu mer party...



* "Party-party" ledde till ett väääldigt stort house party..som ledde till complainments från grannar...som ledde till att polisen kom...som ledde till att EMma och Jennifer glmde sig mellan ett staket och huset bland hundskit för dom hade druckit en Corona (men en lime). Om polisen skulle tvinga oss att blåsa, så skulle det bli böter. För i USA förstårni så måste man faktiskt vara 21 år för att dricka. Emma och Jennifer åkte fast för "underage drinking". Så nu ska Emma och Jennifer till Courten för att få sin dom. Plus att tränaren straffade dom med fys varje dag 5.45 på morgonen plus "community service" nu på Torsdag på en golfbana. Ouch..crazy swedes, u troublemakers. Arrested? Check!

* Massa fys..massa svett..massa tårar!

OBS PGA VISSA OMSTÄNDINGHETER ÄR BILDER CENCURERADE!

*Massa skola, massa plugg ledde till depressioner...vilket vi försökte övervinna genom att "tröstäta" godis/glass/nudlar:


* Hikat berg med en recruit som kommer hit nästa sommar


* Självklart MASSA MASSA GOLF! Varje dag!!!


*VI har firat födelsedagar och även haft fint svenskt besök!! Jennifers mamma och syster Fridolf!!<3


* Sen var ju Halloween helgen i ett fack för sig! Låt bilderna tala för sig själva!


* Finally, det är fortfarande måååånga veckor kvar av terminen. Så vi har mycket tid kvar att hitta på mer..hyss hehe. Går inte beskriva allt som hänt den här terminen, so far, med ord. Men det är underbara tider, men även tuffa. Men det är bara kämpa kämpa kämpa!!!

Kommer avslöja en heeeel del roliga saker vi ska göra veckorna framöver...det innehåller bland annat resor... oooh ;D Vart ska dom galna svenskarna bege sig denna gång va?....


PUSSS PÅ ER ALLLA (nästan alla)!!!!


PINSAMT!

Kategori: Allmänt

Asså jag trodde inte jag skulle skriva här igen efter denna långa "pause?" haha. Men japp I'm back och jag lever faktiskt.

Nästan hela terminen har ju gått här nu. Och vi är off season (vilket betyder: nästan ingen golfträning, utan MASSA mer fys mums!). Har dock oerhört mycket mer tid, så tänkte jag har tid att blogga nu. Upptagna människa alltså...


SKa på ett team meeting typ nu, så måste kila iväg. Men får bli en liten resumé av månaderna som gått sen när jag kommer tillbaks!

PUsssss på er alla (nästan alla) =)


Jag chilllllllllllllllar