Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

I'm The Best

Kategori: Allmänt

Godmiddag allihopa!!! Solen skiner idag?! =D Tänk vad glad lite solljus faktiskt gör en. Var upp lagomt tidigt imorse inför coaching klassen. Det är mycket jobb men den är så intressant! Idag var Dr Linda där o guestspeakade om motivation och goals. Hon har spelat på LPGA touren, as cool brud! Ska försöka komma in i hennes sport psychology class nästa semester.

Därefter var det dags för ett matte replacement test, gick oväntat lätt i början men blev lite svårare så att säga... hehe speciellt när man inte räknat matte på typ över två år?! Whut!? Matte var ändå ett ämne jag gillade, ibland...gillar att sitta och trixa och försöka komma fram till svaret. Det finns ju liksom alltid ett rätt svar man kan komma fram till. Hellre det än lära sig ett årtal i historia liksom ugh! Matte kallar jag kunskap. Matte snillen är coola!!!

Nu är det dags för golf igen. 18 hål på en bana som heter Banbury. Vi har match där på söndag mot Idaho. Så är inspel+kvallning idag. Wish me luuuuck!

PUSSS PUSSS


Rotade fram min vita bolero idag med. Syns inte jätte bra på bilden men den är prydd med massa pärlor och briljanter tihii. Har typ bara haft den en gång, tycker den passar bättre när jag är mörkhårig?

Btw, blir blått idag!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: