Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Summertimes!

Kategori: Allmänt

Woopwoop!!! Varmt och skont, sommarvarme har! Som jag har vantat alltsa. Slangde pa mig shorts, linne och en liten kofta imorse nar jag cykla ivag till massagen. Muskelknutar utryckta, och massa massage pa mitt kna som till o med ar svullet. icke bra! Remiss till specialist, usch! Men battre att ta tag i det i tid innan man maste halla pa med operationer o sant dar. Men men, mar sa bra efter massagen aven om det gor ont. Sa skuttade ivag i solen, och det var dags att strippa av sig koftan. Fixat arenden och cykla till Walmart, traning plus ville fa lite solbranna liksom. Man far ju passa pa nar det antligen finns mojlighet. Latade till mig lite och tog bussen tillbaks tills skolan och kollade in tennis killarna. Sa jakla spannande blev det haha 7-7 i sets sa dom fick spela forst till 7. Tyvarr losa dom med 7-6, dom va fan varda den matchen. Men det ar mycket man ar vard har i livet man inte alltid far... Jag vill liksom shoppa, och tycker jag ar FETT vard det liksom!?

Bra vecka med A i uppsats/redovisning och A i matte...skont! Inte alltfor mkt stress pa det sista, men aa lar det ju bli anda. Sa tyckte jag varit sa duktig att jag stallde till med att baka bullar och gjorde en fin-fin pizza. Sen va jag ju vard en creme i dagens ara, sa kopte en anti rynk creme, man borjar ju fan bli gammal ocksa hahaha. Ne men (Hoppas jag kopte den jag haft innan) men den ar verkligen grym, hyn kanns as skon plus klar o fin. Sa hoppas pa det. For min hy ar kass just nu. Maste vara av alla fest veckor i borjan av terminen, och sen inget alls sa nu har val min kropp detoxad alla gifter LOL sa dom kommer upp i ansiktet BUHU!

Kom hem for inte sa lnage sen fran tennisen, tyckte jag hade kritvita ben och  ingen breanna, sa kom jag in i badrummet och tro pelle att jag hade rand pa benen. Tror nastan jag brande mig lite pa laren nar jag satt pa tennisen. Ska  vila lite nu, men kolla amazing life of benjamin Botton (sjukt bra film!), sen ska jag se om jag orkar ut i parken sa Nicki ocska far njuta av vadret. I helgen vill jag gora sommar stadning av lagenheten haha =torka ur och damma alla skap i badrum och kok, damma overallt, slanga gamla skolgrejer jag inte behover (kanske ar lite for tidigt att gora det an), sen till det stora projektet: GARDEBROBEN! Ska plocka ner alla klader och ga igenom allt, prova och bevara/lagra/skanka, Har mycket som blivit for litet p.g.a mina biffiga axlar och donkie rov hehe men bra det alla fall.

PUSSSSSSSSSSSSSs

Kommentarer


Kommentera inlägget här: