Emxplosion

"You never know what life is like, until you have lived it." - Marilyn Monroe

Ciara!

Kategori: Allmänt

SÅ jäkla hot! Älskar henne i "Ride" med Ludachris, hon är som Beyoncé sjukligt sexig men inte på ett smaklöst/billigt sätt. För att inte snacka om hennes dance skills? You go girl!

SKa iväg på golfträning snart inne i Caven (footballs planen inomhus) chippa lite etc. Hoppas vi ska göra lite småtävlingar idag. Är på jäkligt dåligt humör efter att vårt lag förlora typ alla grenarna på fysen imorse. Jag kan ta en förlust men den ligger där och gnager. Fan! Anyways, ska ta ett swedish test idag, får massa credits för det som vi kan lägga in på elective klasserna-->Alltså vi behöver inte ta lika många klasser=kortare dagar i skolan huraay!

Efter provet blir det fisk till middag med ett glas vin förhoppningsvis (inte jätte förtjust i vin men man måste ju lära sig?) sen blir det att leka bartender för mej o Jennifer. Mojito o P2 here we come. Så jäkla gott!!!!

Pussss på er och GRATTIS till min lillebrorsa Olle bolle som fyller 18 idag!!! Whuuut?! Tiden går för fort, tänk att lille Olle är 18 bast!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: